Šaban Šaulić
Rajko Ristić
Šaban Šaulić

Rajko Ristić

Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić

Crveno-beli su bili na pragu prvog poraza posle dva meseca, ali su golovima Orlandića u 87. i Adžića u samom finišu meča napravili potpuni preokret.

Luka Adžić

alo.rs

Luka Adžić

Time je sprečena senzacija koju je golom u 68. minutu meča najavio vezni igrač domaćih Panić. U trenutku dok se utakmica igrala i kada je mladi Adžić odlučio pobednika (ušao na teren u 83. minutu), Šaban Šaulić je leteo avionom na relaciji Zagreb-Cirih. Tek po sletanju u Švajcarsku saznao je vest godine - njegov unuk Luka novi je heroj Crvene zvezde! Mobilni telefon mu je bio zatrpan porukama čestitki sa svih strana. Svaka druga je glasila: „Bravo, deda! Luka je i naš ponos!”...

- Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznao da je baš moj Luka odlučio pobednika u Gornjem Milanovcu. Ljubi ga deda! Iskreno, bio sam van sebe kada sam pročitao da je rešio onako dramatičnu utakmicu. Luka je inače ponos cele porodice i ovo što se desilo je rezultat dugogodišnjeg rada i odricanja. Daće bog da ovo bude početak sličnih situacija u njegovoj karijeri. Zaslužio je to radom i talentom. Naravno, svi zajedno ćemo proslaviti kad se budem vratio sa koncerta u Švajcarskoj. Kao porodica smo dosta vezani, a kada se ovako nešto desi, nema ničeg lepšeg. Luka je moj ponos - u dahu je za naš list govorio Šaban Šaulić.

Posle meča se oglasio i novi heroj Crvene zvezde, 18-godišnji Luka Adžić.

- Zauvek ću pamtiti ovaj dan. Ovo je ostvarenje dečačkog sna. I dalje ne mogu da verujem da mi se u poslednjim minutima lopta tako odbila, ali čim sam šutnuo, znao sam da će ući u gol. Mnogo mi znači prvi pogodak u seniorskom dresu, očekujem ih još.

Komentari (4)

pele

27.11.2016 09:29

Covece, ej zamisli Luka Adzic dao gol, kao da je sleteo na mesec. Heroj Srbije.

sima

27.11.2016 14:11

@pele - covece sta se cudis, vidis da je nastalo ludilo. da su sve vrednosti poremecene.

Ranbo

27.11.2016 11:25

Lubi ga i baba Cuca!

NOLAN SMIT

27.11.2016 16:19

UGINUŠE MIŠEVI TUDJMANOVI OD MUKE.BRAVO MALI.