Ivan Ivanović
Goran Srdanov
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram/karleusastar

- Dobro, kapiram da je to sada već neraskidiva veza. Na neki način volim da verujem da smo ona i ja bliži nego ona i njen suprug ili ja i moja supruga. U stvari, sigurno smo bliži nego ja i moja supruga... bivša - objasnio je Ivan u svom maniru u emisiji „Narod protiv...”.

Osim toga, ono što ljude najčešće zanima je i to da li Ivan ima devojku, na šta je potvrdno odgovorio, ali nije detaljisao, ali je otkrio da ne planira da se uskoro ženi.

- Teško je razvoditi se i ženiti u isto vreme. Mislim da ako se neko razvodi ili se razveo svakako da narednih dvadesetak godina ne razmišlja da se ponovo ženi, što je slučaj i sa mnom - rekao je on.

Ivan je objasnio da je godinama pre voditeljskog posla radio kao obezbeđenje u različitim ambasadama.

- Vrlo je teško zamisliti mene ovako gorostasnog u tom poslu, ali jesam, i to 16-17 godina. Zapravo, ceo „Keš taksi” sam radio dok sam bio član obezbeđenja u američkoj ambasadi, pre toga u izraelskoj, a pre toga u nekoj privatnoj firmi. I evo, sada već deset godina hvala bogu ništa... Samo televizija – iskren je Ivan.

Komentari (5)

Бељкокез

30.03.2017 14:31

Какво обезбеђење, био си портир.

Crni Đorđe

30.03.2017 14:45

Od plastikare odvratnija je samo jedna osoba, a to si ti mali iskompleksirani zli patljak.

DR Gane

30.03.2017 14:55

Šta bre izmišlja ovaj kratki, to što on naziva obezbeđenje nekad smo zvali portir, kakvo crno obezbeđenje !!! Šta je on mogao da obezbeđuje i čuva ? I što napusti tako lepo , udobno, dobro plaćeno radno mesto ?????

kvrcko

30.03.2017 16:58

Kratki , isreskakaće te ko žabu !

Mia

31.03.2017 14:13

Bitno da je ovaj kepec i prem.bot ugostio turbo kriminalku cecu !