Ružica Veljković
Robert Getel
Ružica Veljković

Robert Getel

Ružica Veljković, Foto: Robert Getel

Kako je rekla Veljkovićeva, samo da je nakon završetka "cimnula" skandaloznog učesnika "Parova", ona bi bila sada sa njim u Parizu, ali otkrila je i da Gastozova mama Goca navija da Ružica bude njena snajka.

Zorica i Gastoz

Instagram/draguljce

Zorica i Gastoz, Foto: Instagram/draguljce

- Žao mi je Zorice! Stalno je u strahu, jasno joj je da samo jednim potezom mogu da ga bratim, a inače pouzdano znam sve šta se dešava kod njih, kao i za svađu pre polaska u Pariz! Pa oni nisu čak ni otišli zajedno, tek su se nakon dva dana sreli. I Nenadova mama, tetka Goca me baš voli! Rekla mi je da me više voli od Zorice! Bilo mi je malo žao tada jer se videlo da žena navija da nas dvoje budemo zajedno. Sa mnom se ne bi tukao kao sa Zricom, ona ga izluđuje - rekla je pobednica "Parova" za "Star".

Komentari (15)

Puritanac

19.09.2016 21:34

Pobednica Parova a sada nezna sta ce sa sobom pa naskace na ovo dvoje koji bar imaju neku pricu.Sve u svemu ovo je sto puta ispricana prica i neznam koga vise to zanima osim sto moze da posluzi da se ovo troje jos koji put nadju u novinama.

Sinisa

19.09.2016 23:53

Ružica je veoma dobra osoba! Ružica je veoma lepa devojka!

Dragan

20.09.2016 00:42

Ružica je devojka kao iz bajke. Ova devojka kao da nije sa ove planete veoma lepa i simpatična.

garavi

20.09.2016 08:01

@Dragan - Ruzice, ti li si?

HAHAHA

20.09.2016 14:54

@Dragan - "Kao iz bajke"? U bajkama postoje i veštice, zlice, pa si možda pomislio na te? Ni pomenute nisu sa ove planete. Da nije možda lepša od npr. Ane Ivanović? Ako ćemo pravo, Nenadova majka najviše žali za Marijom, a ako bira snajku medju rijaliti ološima, onda ni sa njom nešto nije u redu. Bitno je da je trnova obaveštena o svemu vezanom za Nenada. Neka se drži MG, inače će ostati i bez ovog posla. Već je napravila gaf sa Lepom Lukić, pokazala svu svoju glupost i nevaspitanje. Moraće da pojača sex.

vlada

20.09.2016 01:25

pored ovoliko lepih i pametnih momaka u Beogradu,ti da trčiš za seljačetom neotesanim? Ne razumem uopšte!

istina

20.09.2016 10:28

Joj oklagijo, mani se vise ovo dvoje. Gledaj svoja posla. Dzaba ti lepote (mada je to relativan pojam) kad si ruzna iznutra, moglo bi se reci trula. Jadan onaj koji sa tobom zavrsi. Mozda ti je bolje da se drziz zena u vezi. Ionako ti to nije strano!!! P.S. On se sa tobom ne bi tukao, vec bi on tebe tukao, a ti to mnogo volis!!!

kombinacije..

20.09.2016 11:46

Vidi se da je u sve upucena!Za razliku od njega..Pa kad ne moze da se kaci na njega,onda se kaci na njegovu majku!Ostavite vise roditelje na miru..I nije vazno koga njegova mama voli,nego koga on voli!Licno mislim,da njega ipak majka najvise voli,pa se iskreno nadamo,da joj se nece dopasti ni jedna od ovih,rijaliti kombinacija,..za njenog sina!Ali mladost.. ludost!

Jelena

20.09.2016 11:55

Ružicu volim kao da mi je sestra. Ružica je predivna osoba.

uf..joj..

20.09.2016 13:01

A Nenad sve poginu da se sa njom nadje u novinama!Ako se i nadje,to je krisom..od javnosti!Bar kako ona kaze..A sve sto je ,krisom,nije bas legitimno,pa onda nije ni vazno!Toliko o tome..Whoop!

zal za njim

20.09.2016 13:06

Dok ona zali Zoricu..ova joj bas trosi Gasttozza!He he he..Pazi samo Ruska da ga ne potrosi..ali ima toga kod brata,za sve!Fala bogu..pa mu je rok upotrebe..dug!Whoop!

scena..

20.09.2016 13:26

Njih dvoje,Gasttoz i Ruzica,mogu da egzistiraju uspesno,samo kao par na sceni,ali privatno su dva..dijametralno suprotna lika!Na sceni to deluje privlacno..ali u zivotu..ne verujem!Te suprotnosti se kod njih..samo dobro i lepo slikaju!Znaci za scenu da,privatno..tesko!Naravno tek kad se Ruska skine sa onih crvenih sandala,zvanih ,karakondzule,!Premrsava je ona za taj tip visokih stikli,pa neodoljivo nas podseca na Olivu a u tom slucaju Gasttozz bi bio..ko Popaj!Samo mu jfali spanac.hehehe..Whoop

zauvek..

20.09.2016 13:56

Vlada @ A tI si kao,kompleks seljacic,ne razumem..Gasttozz je dosao iz Pariza,koji si ti video na razlgednici i tamo je odrastao..Prema tome.. dabome!Prestani da hejtujes ljude,radi toga da bi se boje plasirao kod Ruske..i ovako je on nece,pa nemas potrebe za tim!Trulo ti je to brate!Nemoj da preko hejta dobijas poene,moras nesto i sam da uradis!Kako je on uspeo,pa ga Ruska ne ispusta iz usta,samo o njemu prica!Mozes kod njega na jedan kurs..al se placa!Sa temom..,Kad nisi sa njom..a ko da jesi

Milan

20.09.2016 15:22

Ružica je prelepa devojka! Ovakvu devojku je nemoguće pronaći lepa kao Boginja veoma dobra osoba iskrena puna dobrote.

verona verdasco

20.09.2016 16:00

Rupica Galović- prodavačica ljubičica