Branko Ružić
Dušan Milenković
Branko Ružić

Dušan Milenković

Branko Ružić, Foto: Dušan Milenković

Ružić navodi da će odluka o načinu izlaska na te izbore biti doneta u dogovoru sa koalicionim partnerom, Srpskom naprednom strankom.

"Očekujem da beogradski izbori budu u prvom kvartalu sledeće godine, mislim da je to realan termin i očekujem da strateško partnerstvo između SNS i SPS u Beogradu ponovo pokaže rezultat i afirmiše sve što je uradjeno u prethodne tri i po godine", rekao je Ružić gostujući na RTS.

Upitan da li to partnerstvo podrazumeva i kandidata SPS za gradonačelnika, Ružić ističe da je suštinska stvar da se opredeli model koji će dovesti do toga da gradjani nakon izbora dobiju stabilnu vlast predvodjenu SNS i SPS, a da još nema odluke o tome koji će to model biti.

"To ćemo dogovoriti sa koalicionim partnerom, SNS", rekao je Ružić.

On je naveo da je kadrovski potencijal SPS "i dalje nesporno jak" i da ta stranka ima "plejadu političkih asova koje može da kandiduje na odgovorne funkcije", te da socijalisti razmišljaju i o aktuelnom ministru energetike Aleksandru Antiću, koji je svojevremeno bio predsednik Skupštine grada, i o Milutinu Mrkonjiću.

Komentari (1)

sta je otkrio

11.11.2017 14:52

rupu na saksiji.Nego sta ce nego da se utope u SNS koji razapinje standove ispred domova zdravlja da love bolesne ljude i ispred GROBLJA! Al su se uplasili izbora u BGd.