Srećna zbog slike sa Klintonovom: Ruslana
twitter
Srećna zbog slike sa Klintonovom: Ruslana

twitter

Srećna zbog slike sa Klintonovom: Ruslana , Foto: twitter

Te godine je naš Željko Joksimović osvojio drugo mesto pesmom „Lane moje“, a upravo ova žustra Ukrajinka mu je bila najžešća konkurencija. Osim muzikom, Ruslana se bavi i politikom i bila je jedan od najglasnijih govornika prilikom krize u Ukrajini, piše „24sata.rs“. Posle se šuškalo i da su zajedno, ali to nikada nije potvrđeno.

Željko i Ruslana

Zoran Ilić

Željko i Ruslana, Foto: Zoran Ilić

Ruslana je tih dana privlačila muške poglede svojom vatrenom, energičnom pojavom i godinama se posle na nastupima pojavljivala isto ili slično obučena. U međuvremenu je malo stišala amazonski fazon, ali i dalje izgleda kao da nije prošlo ni godinu dana.

Sa Rosenom  Plevnelijevim,  liderom Bugarske

twitter

Sa Rosenom Plevnelijevim, liderom Bugarske, Foto: twitter

Svetsku slavu ipak nije stekla, ali je skretala pažnju medija prethodnih godina stalnim protestima u Ukrajini. Naime, 2013. godine je pretila da će se zapaliti na trgu u Kijevu zbog odluke vlasti da odustane od potpisivanja sporazuma o pridruživanju sa EU. Na svim protestima je glavna ličnost i često pesmom podržava okupljene.

Sa Vajrom Vike Frajberg, bivšom predsednicom Letonije

twitter

Sa Vajrom Vike Frajberg, bivšom predsednicom Letonije, Foto: twitter

 

Velika je pristalica Evropske unije i zapada generalno, pa je tako bila oduševljena kada je upoznala Hilari Klinton. Od 2014. godine se sastaje sa liderima svih zapadnih zemalja i moli ih da pomognu njenoj zemlji. Zbog svog političkog angažmana je dobijala i pretnje smrću. Ona je ove godine bila član žirija koji je birao ukrajinskog predstavnika za „Evrosong“.

Komentari (1)

momazver

29.04.2016 19:00

Pa nije da je, al nije da nije...ostareloj Hilari verovatno liči na Joko Ono..i vreme kad su nih 2 bile mlade i lude i upoznavale se...istražujući..svoje ženske strane.