UEFA, žreb
Profimedia
UEFA, žreb

Profimedia

UEFA, žreb, Foto: Profimedia

Kako se navodi u saopštenju UEFA, optužbe se odnose na uznemiravanje publike, upotrebu petardi i baklji i rasističko skandiranje.

Uslovna suspenzija važi do kraja šampionata, a ukoliko se slični događaji ponove unutar stadiona, na bilo kom od preostalih mečeva Rusije do kraja Evropskog prvenstva, ruski tim biće izbačen.

Rusija naredni meč igra sutra od 15 sati u Lilu protiv Slovačke.

Slutski: Neće da nas izbace

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Leonid Slutski rekao je danas da je uveren da navijači neće praviti više incidenata i da njegova selekcija neće biti izbačena sa prvenstva Evrope. "Siguran sam u to, neće bit nikakvih nereda", izjavio je Slutski na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Slovačke. UEFA je ranije danas kaznila FS Rusije uslovnom diskvalifikacijom i novčano sa 150.000 evra i poručila da će u slučaju novih navijačkih nereda ruski državni tim izbaciti sa šampionata. Rusija naredni meč igra sutra od 15 sati protiv Slovačke u Lilu.

 

 

Tagovi

Komentari (4)

golas

14.06.2016 13:55

a engleze su zaboravili da kazne!

goran

14.06.2016 14:02

Kaznjavaju Ruse, a Englezi su fini, grickali cips i pili sokice. I to ih kaznjava organizacija koja podrzava i promovise terorizam i teroristicku nazovi drzavu kosovo, primajuci njihov savez pod svoje skute?! Vreme je da se stvore neke paralelne organizacije,kao svojevremeno u boksu ili sahu.

Nena127

14.06.2016 14:35

A šta je sa ostrvljanima?

sole

14.06.2016 15:21

za svadju je potrebno dvoje,takodje i za tucu.uvek bilo. njeno velicanstvo ne sme da se spomene.zalost na kugli zemaljskoj. krstaski/verski/ rat uveliko traje, pa kom obojci kom opanci.reptili zasticeni.