patike
Profimedia.rs
patike

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

To je svojim vršnjacima objasnio i dečak Najima Hadson (10) koji se igrao u parku kada su vršnjaci počeli da ga zadirkuju jer nije imao patike koje su u trendu.

Ovaj mudri dečak, nije dozvolio da ga zadirkivanje drugih uznemiri, već im se obratio javno, putem interneta, u snimku koji je postao hit!

Pogledajte šta im je ovaj dečačić poručio:

 

A video posted by MOTIVATIONAL SPEAKER (@kingnahh) on Jul 31, 2016 at 1:49pm PDT

- Deca me zezaju jer nemam moderne patike, zato moram ovo da vam da ja nisam materijalista. Nosim ove patike jer mi se sviđa boja i mislim da su kul. Možda u današnje vreme nisu moderne, ali znate šta, meni se sviđaju – rekao je mališan, a potom je održao govoranciju zbog koje su mnogi ostali oduševljeni.

- Rekao sam jednom od klinaca da je nije bitno šta nosim na nogama, već ono što imam u glavi! Bez obzira šta sam obukao, bitno je ono što čuvam u glavi, pametne stvari. U ove patike neću ni moći da uđem za 20 godina, zato je bitno ono što imaš u glavi, pamet i mudrost, moć da inspirišeš druge! Zato roditelji, molim vas, nemojte učiti svoju decu da budu materijalisti, jer kada ne budu imali super patike i modernu odeću misliće da nisu bitni i osećaće se kao da im je potrebna skupa i moderna odeća da bi se osećali bitnim - rekao je ovaj mudri mališan.

Komentari (1)