Hrabro  izdržala sve:  Romana Panić
promo
Hrabro  izdržala sve:  Romana Panić

promo

Hrabro izdržala sve: Romana Panić, Foto: promo

Pevačica se nije prvi put susrela sa ovakvim životnim izazovom, ali se potrudila da bude profesionalna i da ne pokaže tugu pred publikom. Ipak, kada se vratila kući, emocije su je obuzele, pa je čitavu noć plakala zbog gubitka rođaka.

- To je zaista bio dan za ne poželeti, ali šta da se radi, sve je to život. Profesionalac sam, gurala sam nastup kako sam znala i umela, ali kad sam došla kući posle svega toga, bilo mi je baš teško. Bila sam vezana za ujaka, on je rođeni brat moje majke i samim tim mi je blizak rod. Nije lako kada izgubiš nekog bliskog. Život nosi razne izazove, pogotovo u ovom poslu, sve je brzo i ludo i moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Nije mi prvi put da idem, što se kaže, sa sahrane na nastup, ali šta ću. Nije ni nama pevačima lako - ispričala nam je pevačica nemilo životno iskustvo.

Da je Romana hrabra žena i da se muški bori sa životnim neprilikama, pokazuje i to da više od polovine života živi sa neizlečivom bolešću - dijabetesom. Iako je zbog ovog poremećaja metabolizma morala da promeni mnoge životne navike, to joj nije narušilo entuzijazam, sreću i volju, o čemu je u više navrata pričala. Ona time želi da bude primer svima koji imaju isti problem kako ne bi poklekli u svojoj borbi.