Beba Bebe
Shutterstock
Beba Bebe

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Njima je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela kršenja porodičnih obaveza.

Naime, prethodno je iz zdravstvenog centra u Knjaževcu prijavljeno da su Darko i Milica doneli bebu na pregled i da je lekar konstatovao smrt bebe, a na telu su bile vidljive promrzline.

Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, kao i psihijatrijski pregled roditelja.

Darko i Milica imaju još dvoje dece, starosti od dve i tri godine koje je preuzeo Centar za socijalni rad. Ta deca su zbog lošeg zdravstvenog stanja i promrzlina prevezena na Dečije odeljenje Kliničkog centra u Nišu.

Komentari (3)

Eeh

13.02.2018 14:01

Njih na doživotnu robiju! Strasno,znaju da rade one stvari (tj.ne znaju ni to,jer radja decu koju ne zeli) a ne znaju da brinu o njima! Ovo je stvarno za doživotnu robiju! A nece dobiti NISTA,bas bih volela da znam sta ce se desiti,da li ce iko reagovati. Zasto je ovo manje bitno od ubistva pevacice koja se i dalje "razvlaci" (nazalost) po novinama. O ovakvim stvarima niko ne pise,ovo je monstruozno. Beba! Uzas!

Dajana

14.02.2018 04:39

@Eeh - Jako mi je zao te male bebe citam i jezim se pa zar takav monstrum moras biti i svome detetu to uciniti!!! Dozivotna robija im treba itekako. A zna se da nece odreagovati! Pa Boze to je malo bice vredno zivota i ljubavi necije a ne da ga neko lisi toga. !

Ceca

14.02.2018 09:18

To je ubistvo sa predumisljajem!