Maša Prenković
Facebook
Maša Prenković

Facebook

Maša Prenković, Foto: Facebook

Francuz Mišel Eje, otac Emilin Kristin i bivši muž Sandrin Branšu, kojima se sa Sebastijanom Branšuom sudi zbog pokušaja otmice Maše Prenković (3), došao je u Srbiju s novinarima jedne francuske televizije kako bi, kako tvrdi, konačno raskrinkao sve aktere ovog događaja.

Mala Maša, prema njegovim rečima, pre više od godinu dana nije oteta nasumično, kako je to predstavljeno javnosti u Srbiji i Francuskoj, već je u pitanju bila dogorovena “pozajmica” koju su roditelji devojčice unapred planirali, piše "Kurir".

Francuz ne dovodi u pitanje da je motiv otmice bio pokušaj uhapšenih Francuza da malu Mašu poture francuskom sudu tokom DNK analize umesto ćerke Emilin Kristin, i to zbog njihove neverovatne fizičke sličnosti.

Međutim, tvrdnje da je Mirjani Prenković oteto dete nasumično dok se vraćala iz prodavnice u naselju Braće Jerković smatra “vređanjem inteligencije”.

– Jasno je da i Mašini roditelji imaju veze sa otmicom. Najpre, zar nije preterana slučajnost to što je majka deteta profesorka francuskog jezika i što je nekoliko puta bila u Francuskoj. Za ovo su dobili 1.800 evra – rekao je sagovornik beogradskog lista, koji otkriva da je njihova policija poverovala u njegove navode i pokrenula istragu.

Kako otkriva, tek očekuje nova hapšenja, ali i mogući diplomatski skandal.

Komentari (7)

Ana

16.09.2016 10:52

Ako se dokaže da je to istina, sve potrpati u zatvor! Sve! Cela Srbija je poludela zbog ovog slučaja, policajci zamalo izginuli da zaustave auto, digli sve na noge...i šta sad kad se ne daj Bože ponovi ovako nešto?! Treba da neko drugo dete strada, jer niko zbog ovakvih neće ponovo prstom mrdnuti. Ako je istina, onda je to potpuni užas.

Marija

16.09.2016 12:44

@Ana - A sto je onda otese ako su se dogovorili...? Mogli su je jednostavno pozajmiti da niko ne zna..Ovo blage veze sa mozgom nema...Imamo i mi sasvim dovoljno lazova i kriminalaca, ne trebaju nam sada i francuski...Pustite ljude na miru...Puna podrska za roditelje, pricali ovi drugi sta god..

MAČIĆ

16.09.2016 11:33

BAŠ ME INTERESUJE KOLIKO JE MALA MAŠA "FRANCUSKINJA" PO VOKACIJI,? DA LI JU JE MAJKA NAUČILA TOLIKO FRANCUSKOG DA BI MOGLA DA "PROĐE" PROVEURU UZIMANJA dnk, DA LI BI "KOBAJAGI" MAJKU ZNALA DA PREOZNA KAO SVOJU I TAKO SE ODNOSI PREMA NJOJ? TO SU BESMISLICE, Za zamenu identiteta ljudi /odrasli/ SE PRIPREMAJU MESECIMA, NA KOJI NAČIN BI MALA MAŠA MOGLA NA FRANCUSKOM DA GLUMI ĆERKU I UNUKU ZA NJU NEPOZNATIM LJUDIMA? ČISTO SUMNJAM.OTELO BI JOJ SE NEŠTO NA SRPSKOM- GARANT,

nenad

16.09.2016 15:08

@MAČIĆ - PO VOKACIJI NIJE JER JE TO ZANIMANJE. VEĆ PO NACIONALNOSTI.

Severnetribine

16.09.2016 11:42

Bez obzira, ja bih ove zlikovce streljao. A onda bi se lakse sa roditeljima razjasnilo sta je i kako je.

Malena

16.09.2016 13:39

Ne verujem u ovu priču. Nema tog novca za koje bi majka izložila svoje rođeno dete ovakvom užasu. Lažu, misle Francuzi da smo toliko bedni da i decu prodajemo. Videli su tamo dete sigurno, pa im se dopalo. Pogledajte samo na šta ovaj liči.

eeee

16.09.2016 21:37

od prvog dana meni je ovaj slucaj Jako Cudan. Otimaju det u nedodjiji, a pri tom to isto dete spasava dr stefanovic....