Duel Stojkovića i Ristića
Profimedia
Duel Stojkovića i Ristića

Profimedia

Duel Stojkovića i Ristića, Foto: Profimedia

Beograđani su kasnije primili gol, ali i postigli drugi, pa im pobeda na stadionu Rajko Mitić praktično garantuje ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

- Nismo zadovoljnii porazom, ali jesmo pozitivnim rezultatom. Krivo mi je što smo treći gol primili iz prekida koji smo ceo dan gledali u hotelu. To je njihova kombinacija - rekao je Filip Stojković.

Dilememe kod nepriznatog pogotka nije bilo…

- Video sam gol, ne znam kako ga sudija nije video. Bilo je metar. Drao sam se Borjana: Ispucavaj, da se ne predomisli.

Crveno-beli su uspeli da se izbore sa protivnikom koji je u većem toku utakmice bio dominantniji na terenu.

- Verovao sam da ćemo dati gol. Malo nam je bilo potrebno da se priviknemo na njihov stil igre. Bićemo agresivniji u revansu. Prvi put sam video ovakav teren. Pun je peska, a još su ga pokvasili - zaključio je desni bek crveno-belih.

Revanš na stadionu Rajko Mitić zakazan za sedam dana s početkom od 21 čas.

Komentari (2)

marakana

18.08.2017 08:04

Zvezda nije bila loša, ali...Na terenu računajući oba tima ubedljivo najbolji bio je Mihailo Ristić, kad je odlazio iz Zvezde ostavila sam ovde komentar da je on i mali Zivković blago bozje koje se prodaje bud zašto jel smo jadni slepci, siromašni, bedni (pogledajte samo na šta liči Marakana). Ristić je kod Bozovića sedeo na klupi a sinoć je bio grač boj jedan! Zvezda treba da "izgine" u Beogradu za prolaz, biće teško odbrana je loša ima još mnogo da se radi sa ovim timom...

milomir.dv

18.08.2017 22:54

Ja bih sve fudbalere suspendovao za ove nakaradne izjave.Zna se da niko nema pravo da komentariše suđenje.Ili je njima Partizan u mislima?