Marko Gobeljić, Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Marko Gobeljić, Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Marko Gobeljić i Mihajlo Ristić Foto: FK Crvena zvezda

Mihajlo Ristić, bivši fudbaler Zvezde, odigrao je možda i najbolju partiju u karijeri. Zvezdaši, međutim, mu zameraju što je bio fantastičan protiv dojučerašnjeg kluba, a nije mu priznat čist pogodak.

- Rezultat je takav kakav jeste. Videćemo u Beogradu koji će biti krajnji ishod. Dobru utakmicu sam odigrao zato što moram. Nisam video dok smo bili na terenu da li je ušla u gol posle mog šuta, tek u svlačionici. Bio je gol, ali šta je tu je. Naravno da je bilo teško da igram protiv Zvezde, nisam želeo protiv nje - rekao je Ristić.

Na drugoj strani, Filip Stojković kaže da nije zadovoljan zbog poraza.

- Nismo srećni zbog poraza naravno, ali zbog golova u gostima jesmo. Nakon lošeg početka i činjenice da se nismo navikli na teren i ambijent, dobro se završilo. Sve u svamu, pozitivan utisak pred utakmicu u Beogradu. Napravićemo analizu i biti mnogo agresivniji na "Marakani".

Komentari (2)

Darko

18.08.2017 20:26

Zato sto moras? U Zvezdi nisi morao? Morao je i Piksi ali nije u finalu Kupa Šampiona. Zvezda se voli sve ostalo su sitnice. Imao si priliku da to pokazes ali nisi. Srećno momak.

žarkov Dragan

19.08.2017 14:43

I ja kažem da nije morao toliko da zapinje i u Zvezdi nije toliko udaraca uputio na go za svo vreme koliko je igrao.Morao je i Plavšić ali nije zato što voli Zvezdu i plakao je kada je odlazio.