Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Za vas je ljubav najvažnija duhovna hrana i u nedostatku ljubavi veoma se loše osećate. Ukoliko ste u braku ili stabilnoj vezi, te ljubavi neće nedostajati, samo će se povećavati s vremenom koje provodite jedno uz drugo. Uživajte u svim radostima i čarolijama ove nedelje jer ćete doživeti maksimalnu sreću i zadovoljstvo. Prepustite se i osluškujte sve znake koje prepoznajete u ljubavnom odnosu i oslonite se na svoja osećanja, neka vas vode kroz bračni život. Uskoro bi trebalo da donesete velike odluke što se tiče vašeg ljubavnog života, ali to nemojte raditi ove nedelje. Ova nedelja je samo za opuštanje i uživanje, a neke ozbiljnije situacije ostavite za naredni period. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon upoznaju osobu pored koje će se osećati kao u raju. Niste još uvek potpuno svesni srećnih okolnosti koje su vas dovele do ovako lepog poznanstva i ljubavi na prvi pogled.

BIK

U centru dešavanja na ljubavnom planu biće partner i porodica. Potrudite se ove nedelje da napravite selekciju prijatelja jer neki ljudi žele da vas distanciraju od partnera, a to svakako ne biste voleli. Ukoliko poslušate savet i izbacite iz vašeg života one osobe koje vam nisu prijatelji, očekuje vas lepa nedelja. Mnogo pozitivne energije će vam dati elana da uživate pored voljene osobe i da date jednu drugu dimenziju vašem zajedničkom životu, a to je potpuno poverenje i sigurnost jedno u drugo. Uživaćete u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. Očekuju vas važne odluke u vezi sa potomstvom tako da budete spremni i na iznenadna dešavanja. Ako ste sami, ova nedelja vam donosi mnogo više kontakata sa osobama suprotnog pola nego do sada. Prepustite se ovoj idiličnoj nedelji jer ćete pronaći svoju srodnu dušu, sa kojom ćete ostvariti veliku sreću u životu. Konačno je došlo vreme da i vi uživate u ljubvnim čarolijama.

BLIZANAC

Ova nedelja vam donosi maksimalan sklad u partnerskim odnosima. Shvatili ste napokon da je to najvažniji segment života, odnosno da je najbitnije uzajamno razumevanje i podrška. To će biti osnova za rešavanje svih situacija koje su pred vama. Znate da zajedničkim snagama možete da postignete mnogo više nego kad ste sami. U ovom periodu ćete biti emotivno zadovoljni, a nova dešavanja biće pozitivna za vašu vezu, brak. Ako ste sami, svesni ste da ste neodlučni kada je reč o izboru partnera. Čas vam se sviđa jedna osoba, pa onda druga, i tako u nedogled. Ovo je strah od vezivanja, budite sigurni u to. Vreme je da se vaše srce posvetite samo jednoj osobi. Oslobodite se, prepustite se trenutku i videćete da će sve ići svojim tokom. Bićete zadovoljniji, ako uključite emocije, a ne racio, koji vas sve vreme koči. Ljubav napokon kuca na vaša vrata, a na vama je samo da ih otvorite i uživate.

RAK

Rakovi koji su slobodni imaju mogućnost da primete predznake u odnosu sa osobama suprotnog pola. Sve će izaći na dobro, ukoliko u ovom periodu obratite pažnju na svoj emotivni život. Ljubav će se iskristalisati tokom ovog perioda i bićete zatečeni dešavanjima. Obratite pažnju s kim se družite i s kim stupate u kontakt i nemojte mnogo razmišljati, već se prepustite ljubavnom zanosu. Nikako ne uskraćujte sebi to zadovoljstvo, taj jedinstveni osećaj kad zavolite nekoga. Što se tiče Rakova koji su u vezi, braku, očekuju vas veoma lepa dešavanja koja će na poseban način biti interesantna. Partner će vam prirediti jedno prijatno iznenađenje, a na vama je da to prihvatite. Veoma će vam prijati ova dešavanja jer ćete sve što ste zamislili moći da ostvarite uz svog ljubavnog partnera i uz drage osobe. Sve što ste oduvek sanjali i ono o čemu ste odmalena maštali o ljubavi postaće deo vaše realnosti. Sreća će vas pratiti veoma dugo, tako da je na vama da se opustite i uživate.

LAV

Slobodni Lavovi će osetiti pravu ljubav kojoj ćete se nesebično prepustiti. Upoznaćete interesantnu osobu koja će u vama pokrenuti osećanja pripadnosti i naklonosti. Nema govora da se ovde neće razbuktati prave strasti jer preko ljubavi ćete se osećati željenim i voljenim. Prvi put u životu ćete osetiti da pripadate nekom, dušom i telom. Sreća je čarobna i beskrajna kada je delite sa nekim, a vi ćete upravo to uraditi. Sijaćete od zadovoljstva, pa ćete to želeti da podelite sa bliskim osobama. Što pre uskladite odnos sa partnerom, to ćete pre stići pred matičara. Lavove u braku će pratiti topli i harmonični odnosi tokom ove nedelje, tako da iskoristite ovaj period da se malo opustite i uživate pored voljene osobe. Sve što je važno odgodite, ne morate sada da rešavate, ništa nije hitno, a kasnije ćete se usredsrediti na dogovore o proširenju porodice. Strpljenje je najvažnije u vezama, a kada to znate polako planirajte svoju dalju zajedničku budućnost.

DEVICA

Device koje su u braku ove nedelje očekuju neke negativne oscilacije u odnosu s partnerom. Morate se pitati šta je dovelo do takvog raspoloženja partnera, jer to nije uobičajeno. Ako ste vi negde pogrešili, onda to ispravite. Zaboravili ste da se dogovarate i da zajedno donosite odluke, i to će narušiti vaše dosadašnje harmonične odnose. Bez obzira na sve dileme i negativne okolnosti, a s obzirom na to da je među vama ljubav, uspećete da nađete izlaz i da na kraju budete opet srećni i zadovoljni. Budite optimista, razgovarajte i dogovarajte se sa partnerom i sve će izaći na dobro. Slobodne Device ulaze u period kada će im jedan događaj promeniti život na bolje. Odnosno, imaćete niz zanimljivih susreta iz kojih će se izroditi jedna lepa ljubavna veza koja bi se do kraja godine mogla završiti brakom. Imate dovoljno vremena da uživate jedno u drugom i da ispunite život srećom i zadovoljstvom.

VAGA

Vage bi ove nedelje trebalo da slede svoja osećanja prema jednoj osobi. To može da bude partner, suprug, supruga, prijatelj, prijateljica. Obratite pažnju na komunikaciju i kontakte. Nemojte se ograničavati u iskazivanju naklonosti jedno prema drugom. U skladu sa svojim emocijama uživaćete u ljubavnoj ili porodičnoj harmoniji, naročito krajem nedelje. Tokom ove nedelje shvatićete da je ljubavni život ispunjen raznim iznenađenjima i da je sve što odlučite sa partnerom izvodljivo i moguće. Slobodne Vage će se na prečac odlučiti da sklope bračnu vezu, jer će nepredviđena trudnoća ubrzati situaciju, a kasnije ćete biti presrećni što se sve to desilo. Ovo dešavanje će vas naučiti da verujete u sudbinu. Očekuje vas sreća pored ovog partnera jer ste lepo počeli, pa ćete tako nastaviti.

ŠKORPIJA

Na ljubavnom planu Škorpije će imati otežanja ove nedelje. Ova dešavanja će dovesti do toga da se sa partnerom ispitujete, da sagledavate ovu situaciju i da vidite šta je dovelo do nerazumevanja. Važno je da imate samopouzdanje i da verujete u srećno i uspešno rešenje. Zapostavili ste jedno drugo u prethodnom periodu i oboje ste svesni toga, tako da će to moći da se popravi. Škorpije koje su same mogu očekivati da uživaju u društvu bliskih prijatelja i familije i u tom druženju neće ni osetiti da je u blizini interesantna osoba koja će se svojom harizmom nametnuti. Ponovo ćete uživati u lepoj ljubavnoj romansi, ponovo ćete naučiti da volite i da budete voljeni. Uradite sve što je potrebno da osvojite srce drage osobe, ostvarite jedno drugom snove koje ćete zajedno sanjati, voleti se i uživati u iskrenoj ljubavi. Samo nemojte biti skeptični i uživajte.

STRELAC

Osećanja prema voljenoj osobi će vas voditi kroz ovu nedelju. Osećaćete se izuzetno ponosno na sebe i partnera, jer već osećate da je ljubav bezgranična i da može da se voli lepše, i više, i čarobnije. Sve ovo doživljavate kao rezultat uzajamnog truda i zalaganja da nađete zajednički put. Vodite računa da se ne zanesete previše i da zanemarite jedno drugo jer ste dosta uljuljkani i presigurni u obostranu naklonost. Slobodni Strelci će napokon pored simpatije da osete ljubavni zanos i čudesnu ljubavnu energiju, koja će ih ubrzo dovesti do ozbiljne veze. Toliko ćete biti opijeni da nećete znati šta radite. Neki događaji će vas otrezniti i sve dovesti na normalu. Na vama je da planirate i da krenete put zajedništva. Ubrzo biste mogli da stanete pred oltar i da izgovorite sudbonosno “da”, ali za to je potrebno da planirate. Prvo razgovarajte o tome, a onda odredite datum.

JARAC

Slobodni Jarčevi bi trebalo da se odluče da li žele da se vrate bivšoj ljubavi ili žele nešto novo. Ovo je ključni momenat za to, jer više prilika nećete dobiti. Sve što osećate prema partneru je evidentno i još niste potisnuli osećanja. Po vašem horoskopu teško ćete se odreći prošlosti. Jedina je mogućnost da vas druga osoba privuče i potisne osobu iz prošlosti. Na vama je odluka, a sve će zavisiti od osećanja koja budete gajili prema njima. Ukoliko se ne odlučite za mogući izbor, lutaćete u želji za stabilnijim ljubavnim odnosom. Jarčevima u braku biće dobro, jer čuvate stabilan brak, a taj osećaj je zastupljen i kod partnera. Oboje volite mirnu situaciju i oboje se trudite da očuvate svoje “ljubavno gnezdo”, a to je vaš dom. Kruna vaše ljubavi biće obostrana želja da proširite porodicu i da vam malo biće ulepša život. Tek tada će se među vama roditi veće poštovanje, razumevanje i poverenje. Beba će učvrstiti vaš odnos na duže staze.

VODOLIJA

Očekujte tokom ove nedelje otežanja što se tiče komunikacije sa partnerom, bilo da ste u vezi ili braku. Neke Vodolije će se uozbiljiti i preći će u bračnu vezu, a oni pripadnici ovog znaka koji se ne osećaju spremnim za bračne vode sačekaće još neki period. Ukoliko ste pravili greške u vezi sa partnerom, sada je povoljan period da sve to ispravite. U jednom momentu ćete osetiti potrebu da uđete u ozbiljnu vezu, pa to i učinite što pre. Zauzetim Vodolijama savetujem da ne dozvole užoj i široj familiji da se meša u porodične odnose jer vam to neće ništa dobro doneti, u stvari odnosi bi se samo pogoršali. Sada nailazi odličan period i dobre prilike da ispravite sve što je do sada predstavljalo problem u partnerskim odnosima. Ova nedelja vam je jako promenljiva po pitanju situacije na ljubavnom planu, pa zato vodite računa šta radite. Budite obazrivi kako neka potpuno bezazlena stvar ne bi uništila vašu ljubav.

RIBE

Ova nedelja za Ribe pruža jako dobru emotivnu situaciju sa partnerom. Ukoliko ste oboje sigurni u obostranu ljubav, potrebno je da napravite neke promene u vezi, braku ukoliko hoćete da učvrstite ovu vezu. Trebalo bi da nađete način da prestanu ljubomora, konflikti i posesivnost, kao i sumnja. Osamite se, otputujte negde, radite nešto što bi rasplamsalo vašu ljubav, a i strast. Slobodne Ribe ne mogu ići dalje jer ih osobe iz prošlosti stalno proganjaju i stalo se vraćate jedan korak unazad. Pustite prošlost, okrenite se budućnosti i videćete da vas očekuju lepa i interesantna dešavanja na ljubavnom planu. Jedna osoba odavno čeka da se rešite osoba koje vam kradu vreme i čeka svoj trenutak da stane pred vas i da krenete zajedno ka lepoj i interesantnoj priči. Odahnućete kad se posvetite vašoj zajedničkoj budućnosti i osećaćete se mnogo srećnije i zadovoljnije. Nema ničeg lepšeg od osećaja rasterećenosti, a vama to treba.