Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop
Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN 21. III - 20. IV

Puni ste energije koju ćete moći da upotrebite za ono što vi najviše volite, a to je borba. Imate utisak da su se svi urotili protiv vas i sada je idealna prilika da dokažete sebi i drugima koliko vredite. Hrabre i sreća prati, sami se izborite za bolju poziciju ili posao.

 

BIK 21. IV - 21. V

Postoji mogućnost da se odlučite za neki dodatni posao ili čak registrovanje privatne firme ili agencije, jer vam je idealno da to i učinite! Ne biste imali šefa i od svoje kreativnosti biste sasvim lepo egzistirali.

 

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Sreća posebno prati one koji se bave kreativnim zanimanjima ili sportom. Pojačana fizička aktivnost će vam popraviti samopouzdanje. Pozitivni aspekti vas prate na svakom koraku, posebno kada je u pitanju posao.

 

RAK 23. VI - 23. VII

Ovih dana vas očekuje susret sa nekom starijom i vrlo bitnom osobom, koja može da vas lansira u neke više poslovne krugove, a taj susret prevazići će vaša očekivanja, jer ćete dobiti nešto mnogo više od onoga što ste želeli.

 

LAV 24. VII - 23. VIII

Držite se nekog svog zacrtanog plana, bolje je malo odstupati od njega, nego raditi nasumice, jer vi tome niste skloni. Imate utisak da vam nešto uvek izmiče iz ruku. Sreće imate dovoljno, stvar je samo u organizaciji.

 

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Bilo bi dobro da malo promenite svoju poslovnu taktiku i biće vam mnogo lepše i opuštenije na poslu. Ovaj dan vam može doneti divno iznenađenje. Mnogi od vas su imali priliku da odu do inostranstva ili da se presele u neki novi životni prostor.

 

VAGA 24. IX - 23. X

Ovo je dan kada ćete uraditi ogromne poslove, mada se rezultati neće videti u prvi mah. Možda ćete uzrok nezadovoljstva tražiti u partneru, pa ćete ovaj dan u braku verovatno doživeti kao manji ili veći teret. Neke vama bitne stvari ćete uspeti da obavite.

 

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

U fazi ste uspona! Nema razloga da brinete, ono što ste započeli uskoro nastavljate. Možda ćete uvećati svoj posed kupovinom nekretnine. Uspećete da dovršite mnoge nezavršene stvari i više ćete vremena nego dosad posvetiti sebi.

 

STRELAC 23. XI - 21. XII

Koristite povoljne prilike i započnite nove poslove i sve ono što želite da traje. Sa osobama koje su vam bitne ili partnerom odnos može biti mnogo bolji i sadržajniji. Imaćete zajedničke ciljeve i dobru komunikaciju.

 

JARAC 22. XII - 20. I

Trudite se da očuvate mir i ne dozvolite drugima da vas lako izbace iz takta, naročito ako se radi o osobama koje su ispod vašeg nivoa. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da upoznaju srodnu dušu i izgovore uskoro sudbonosno “da”.

 

VODOLIJA 21. I - 19. II

Ovaj dan nije mnogo obećavao, ali bi moglo da se desi nešto značajno. Mogli biste da dobijete neku novu ideju ili sretnete ljude koji će vam ponuditi pomoć i saradnju u nekim novim poslovnim poduhvatima. Budete vredni.

 

RIBE 20. II - 20. III

Počeli ste da pravite strategiju novih poslovnih izazova kojima nameravate da zablistate. Okrećete se prijateljima i od njih, a posebno nekog ko je moćan, možete da imate veliku podršku i pomoć u poslu i životu uopšte. Shavtićete da su ljudi bogatstvo.