Horoskop ljubavni horoskop ljubav
Shutterstock
Horoskop ljubavni horoskop ljubav

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Odmarajte i nemojte da se opterećujete poslom. Možete da očekujete veoma pozitivan dan tokom kojeg ćete imati mnogo vremena za sebe i svoje bližne. Profesionalna strana kasnije dolazi do izražaja.

LJUBAV: Iskoristite priliku da priđete osobi koja vam se dopada. Osvojićete je svojim opuštenim, prijateljskim stavom i samopouzdanjem. Nemate razloga da sumnjate u sebe.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Mogući su manji problemi vezani za nervni sistem kod vas, a postoje šanse i za probleme vezane za napetost. Prijaće vam bilo koji vid opuštanja.

BIK

POSAO: Nadređeni vam daju neophodnu podršku, pa vam je sada daleko lakše da ostvarite ono što ste zamislili na poslovnom planu. Možete da se nadate da će se pozitivan period nastaviti duže vreme.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo novo poznanstvo prilikom zajedničkog izlaska sa vašim prijateljima. Možete da računate na početak jedne lepe veze. Ako ste već u braku, zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima. Prijala bi vam masaža, pa je najbolje da se prepustite rukama stručnjaka na tom planu. Potrebna vam je i umerena fizička aktivnost.

BLIZANCI

POSAO: Srećne okolnosti vas prate kuda god da krenete! Možete da uživate u današnjem danu jer nemate previše posla. Opustite se i posvetite se svojim potrebama, a obavezama ćete se baviti drugi put.

LJUBAV: Spremni ste za nove avanture i izazove na ovom planu! Uvek ste raspoloženi za nova poznanstva i dobru zabavu! Ukoliko ste u vezi, onda je pred vama neki vid iskušenja u vidu nove osobe.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Pred vama je izrazito povoljan period u kojem nećete imati nikakve brige.

RAK

POSAO: Dobro se osećate jer vam je materijalna situacija konačno stabilna. Mogući su neki iznenadni dobici. Pred vama je odličan dan tokom kojeg lako dolazite do lepih vesti i pozitivnih rezultata!

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano ljubomorni, veoma lako možete da udaljite voljenu osobu od sebe, iako to ne želite. Potrudite se da poradite na samopouzdanju ali i na poverenju prema partneru.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija. Moguće je da imate neke manje probleme sa zdravljem zbog nakupljenih štetnih materija u organizmu. Prestanite sa opterećivanjem svoje jetre.

LAV

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivna poslovna situacija. Možete da se nadate pozitivnim reakcijama od strane saradnika. Svaka vaša ideja sada može da bude jako dobro prihvaćena.

LJUBAV: Imate sasvim opušten i prijateljski odnos sa voljenom osobom, oboje se osećate jako dobro zbog toga. Pred vama je povoljan period tokom kojeg možete dodatno da se zbližite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da pijete više vode. Jako je važno da unosite više tečnosti, zbog svih funkcija u vašem organizmu. Vreme je da poradite na stvaranju zdravijih navika.

DEVICA

POSAO: Nemate mnogo obaveza i srećni ste zbog toga. Možete da provedete dan u nekom lepom i opuštenom okruženju. Iako je ponedeljak i radnja nedelja je počela, vi kao da ste na produženom vikendu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju poznajete već neko vreme ali niste sigurni da li vas ona gleda samo kao prijatelja. Biće vam potrebno dosta hrabrosti kako biste mogli bilo šta da joj nagovestite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da u periodu koji dolazi ojačate svoj imunitet jer jedino na taj način možete da izbegnete potencijalne probleme kojima ste skloni.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate slobodnom danu! Odmarajte i nemojte da se bavite bilo kakvim brigama jer nije vreme za to! Posvetite se maksimalno sebi a od posla obavite samo ono što morate.

LJUBAV: Ljubavna situacija je sve bolja! Ako ste slobodni, danas će vam srce konačno zaigrati zbog nekoga! Nova osoba koja se pojavila u vašem bliskom okruženju u vama budi jako lepa osećanja.

ZDRAVLJE: Nemate nikakve zdravstvene probleme. Osećate se jako dobro u svojoj koži. Vama jako prija bavljenje nekom vrstom umetnosti, a ples i muzika vas najviše opuštaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko očekujete zaradu od prodaje neke nekretnine ili zemljišta, današnji dan je veoma povoljan. Generalno vam se imovinsko stanje popravlja a vi ste vrlo zadovoljni zbog toga.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i dobro se osećate pored voljene osobe. Smatrate da pored nje imate sve što vam je potrebno. Ukoliko ste slobodni, pred vama je prilika za neku ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji može da bude osetljiv kod vas sada, a ovo se prvenstveno odnosi na vaše srce i pluća. Ukoliko primetite neke probleme, obratite se svom lekaru.

STRELAC

POSAO: Ukoliko vam je komunikacija ključan adut za dobijanje novog posla, možete da računate na pozitivan ishod! Pred vama je dan u kojem možete biti veoma ubedljivi u pregovorima.

LJUBAV: Sledi vam zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je iz drugog grada. Pred vama je mogućnost za ljubavnu vezu koja može da bude veoma uzbudljiva i da unese novu strast u vaš život.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi. Može se desiti da sada generalno budete podložni prehladama ili upalnim stanjima, pa je važno da malo više računa povedete o svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju finansija. Pred vama je veoma povoljan i pozitivan dan. Uspećete da ostvarite sve ono što imate u planu bez većih trzavica ili komplikacija.

LJUBAV: Smatrate da je odnos sa voljenom osobom jako dobar i da ne biste trebali da menjate bilo šta. Uživate u onome što imate. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa jednim Bikom.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen kod vas, pa je važno da udovoljite svojim potrebama. Ako osluškujete svoj organizam nećete pogrešiti. Trebaju vam novi izvori energije.

VODOLIJA

POSAO: Vreme je za odmor i opuštanje, a ne za posao. Pokušajte malo da se distancirate od brojnih obaveza. Ponekad je važno da sebi date malo oduška i da se posvetite svojim potrebama.

LJUBAV: Dajete sve od sebe kako biste ugodili voljenoj osobi ali kao da nešto i dalje nedostaje u svemu tome. Ljubav se negde izgubila. Moguće je da će vam se u narednom periodu putevi razdvojiti.

ZDRAVLJE: Veoma ste iscrpljeni i potrebno vam je više vremena za odmor. Kada vam emocije nisu usklađene, osetljiviji ste i na zdravstvenom planu. Dajte sebi vremena da se opotavite od svega.

RIBE

POSAO: Imate dobre ideje koje želite da sprovedete u delo što pre. Povoljan je dan ako se bavite nekom vrstom umetnosti. Možete da očekujete podršku od strane mentora ili neke važne osobe.

LJUBAV: Vaše misli i unutrašnji svet je okupirala osoba koja vam se dopada, ne možete nikako da je izbacite iz svoje glave... U narednim danima ćete imati šansu za zbližavanje i bolji odnos sa njom.

ZDRAVLJE: Nesanica je moguća. Pred vama je malo napetiji period tokom kojeg ćete se baviti nekim unutrašnjim previranjima. Faza preispitivanja i analiziranja je sada pred vama.

Komentari (2)

nedjo

29.01.2018 18:42

skoro da ste ga uboli

Petar

30.01.2018 01:51

Za RIBE je sve tačno kada je u pitanju ljubav. "Vaše misli i unutrašnji svet je okupirala osoba koja vam se dopada, ne možete nikako da je izbacite iz svoje glave." Ah, pusta nada. A ja se i dalje nadam... Čekam samo znak ... Željan sam "poruke"!