Marina Tucaković u "Pinkovim zvezdama"
Printskrin TV Pink
Marina Tucaković u

Printskrin TV Pink

Marina Tucaković, Foto: Printskrin TV Pink

Marina je u potresnoj ispovesti rekla da je bol posle gubitka sina ublažilo prisustvo prijatelja, porodice, ali pomogao joj je i posao.

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima. Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - kazala je žena koja je  stvorila neke od najvećih srpskih hitova.

Marina se borila sa tugom i skupila hrabrost kako bi nastavila dalje.

- Presekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: "Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?". Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim - rekla je Marina za "Kurir Stars".

Komentari (8)

sve

23.11.2016 19:27

Marina je pametna, samosvesna, jaka žena i zato je donela takvu odluku i kako kaže presekla. Najbolje je to uradila, jer zašto od jednog zla praviti dva i ko zna još koliko, to bilo najlakše, ali da li bi bilo i najbolje, sigurno ne bi. Našla je teži, ali pravi put i tako ulila snagu i sebi i svojoj porodici. Tuga ostaje, a život treba da se živi. Marina je žena zmaj i zna.

slike

23.11.2016 19:52

Svoj jauk je progutala,i on je postao njen zaledjeni krvotok!Nazad se ne moze napred se mora kao kroz mocvaru!Ledene ruke nesrece ne silaze sa njenih ramena!Beskrajno mi je zao.

blagoje supic

24.11.2016 02:20

@misho - Nije ako ne predjes crtu.Nasi mnoi pevaci to rade decenijama pa i danas nastupaju i zadrzali kvalitet.

Srbin

23.11.2016 20:03

Loginco je bilo, da se zapita i pita, gde je pogresia u vaspitanju i zasto joj je bila vaznija karijera od porodice !!!

hummer

24.11.2016 00:26

@Srbin - Nije Marina isla na Mesec da pise stihove vec je to radila kod kuce. Pevaci joj dolaze na noge, a kad proda pesmu vise nista nema s njom jer se ne bavi studijskim radom. Za komponovanje je zaduzen njen suprug, a koliko znam imaju profi studio kod kuce. Dakle, deca nisu rasla bez roditelja. O uzroku smrti se nagadjalo, a ako je i istina znas da ta posast moze da zadesi svakoga bez obzira na kucno vaspitanje, stepen obrazovanja i materijalnu situaciju.

sory

24.11.2016 00:37

@Srbin - Naravno,najbolje je nekog osuditi.Svi smo roditelji,trudimo se da za decu uradimo najbolje a sigurno i gresimo.Ako ste roditelj znat ce te o cemu govorim.I ona je samo MAJKA sa svojim dubokim bolom koji samo ona nosi i takvi nepotrebni i zlobni komentari SRBINE su suvisni. Vi vaspitajte svoju decu bolje ali neka su vam ziva i zdrava kakva god da su DECA su

gogi

24.11.2016 08:44

Marina je lik koji na nacin kao popiti casu vode govori o najtezim stvarima u zivotu sto zna da iritira ljude.U fazonu bum tras moj sin je mrtav sta sad mora da se ide dalje.Prakticno razmisljanje .....,izrazavanje na neki mangupski muski nacin.Kao daj da ne patetisem i smaram bum tras!Bum tras bum tras