Nenad iznenadio devojku na poluvremenu meča Zvezda-Baskonija
KK Crvena zvezda
Nenad iznenadio devojku na poluvremenu meča Zvezda-Baskonija

KK Crvena zvezda

Nenad iznenadio devojku na poluvremenu meča Zvezda-Baskonija, Foto: KK Crvena zvezda

Momak je na tribini „Beogradske arene” pitao svoju devojku da li želi da se uda za njega, Jovana je pristala da mu bude životni partner, a „delije” su ovaj potez nagradile gromoglasnim aplauzom. Zaljubljeni par danima prima čestitke, a Nenad objašnava kako je došao na ovu ideju, koju je uspešno realizovao uz pomoć KK Crvena zvezda, iz kojeg su mu pružili logistiku, poklonili mu dve ulaznice, isplanirali mu put do Beograda.

- Još jedno veliko hvala Zvezdi, koja mi je omogućila najlepši momenat u životu. Moju buduću suprugu, Jovanu, morao sam da nagovaram da prvi put dođe na neki meč u „Areni”, a onda smo umalo zakasnili na meč zbog gužve na autoputu. Nijednog trenutka nije posumnjala šta joj spremam, a zahvaljujem se i svim navijačima koji su me podržali u dvorani.

Budući bračni par iz Kruševca zahvalan Zvezdi na provodadžisanju

KK Crvena zvezda

Budući bračni par iz Kruševca zahvalan Zvezdi na provodadžisanju, Foto: KK Crvena zvezda

Navijač sam Crvene zvezde odmalena i redovno dolazim na utakmice, pre svega košarkaškog kluba. Neki plan je bio da spojim dve moje najveće ljubavi. Ljubav prema Crvenoj zvezdi i prema Jovani, koja je, verujem, devojka za ceo život - objasnio je Nenad.

Inače, Nenad i Jovana očekuju bebu, čime će crveno-bela porodica biti bogatija za još jednog člana.

Komentari (4)

sever

07.11.2016 10:51

BRAVOO DECOOO!!! E ovo je nada Srbije! Ovi mladi su primeri za javnost, za ponos! A ne koje kakve stanijececesekekurdiskrecije...!!! ! Bravo moje Delije!!!

severnetribine

07.11.2016 11:00

CESTITAM DELIJAMA NASIM !!! SRETNO VAM BILO MILI MOJI!! Hvala "Alo" sto je objavio ovu nasu prelepu vest!! Ima radosti u ovom sivilu, ima.

Van Halen

07.11.2016 17:11

Jedna krajnje privatna i lepa stvar pretvoricla se u predstavu, bolje receno cirkus. U trendu je da zaprosis devojku pred sto vecom gomilom sveta. Meni je ovo krajnje smesno, posebno sto je moda!

nedjo

08.11.2016 01:11

besmislena davno vec provaljena stvar,neka neko smisli nesto novo