Žena plač tužna stres plakanje tragedija
Shutterstock
Žena plač tužna stres plakanje tragedija

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vozač džipa N. V. (35) iz Trbušnice, koji je osumnjičen da je u ponedeljak u selu Gornji Dobrić kod Loznice udario u "polo" u kom su nastradale Svetlana Stepanić (54) i njena ćerka Daniela (32), saslušan je u tužilaštvu u Loznici. U istoj nesreći teško je povređen Danielin otac Milorad.

On je ispričao kako se dogodila nesreća, dok je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora. O N. V. i njegovoj supruzi komšije iz Trbušnice imaju samo reči hvale.

- On je fin i dobar momak, radi kao auto-mehaničar. Poznat je kao oprezan vozač, ne pije i ne puši. U sudaru on nije bio povređen, ali je njegova žena ispala iz džipa i ima povredu noge i glave - priča jedan od komšija.

On objašnjava da N. V. živi u kući sa suprugom, s kojom ima ima dvoje dece, i majkom.

- Imao je brata, koji je preminuo pre nekoliko godina. Video sam njegovu majku i ona kaže da ne može da veruje u ono što se dogodilo. Kako mi je objasnila, sin ju je u potpunom šoku zvao nakon sudara i rekao joj: "Majko, ubio sam dvoje ljudi" i prekinuo vezu. Od snaje je navodno saznala da je taj automobil izleteo ispred njih i da nikako nije mogao da ukoči - priča sagovornik.

Svetlana Stepanić i njena ćerka sahranjene su na groblju u Joševi, a na večni počinak ispratili su ih Danielin brat blizanac Dejan i mlađi brat Dane, kao i suprug Vaso Popović, za koga se Daniela udala pre 15 dana, kao i brojna rodbina i prijatelji.

Komentari (2)

Spenser

14.12.2017 14:24

...dajte redom i po pravdi. Kazite vi meni jel vozacu "pola" u kome su nastradali raadjen alko-test? Kladim se da je tu "kvaka" i otkrice uzroka ove tragedije, odnosno, da budem precizniji, znam da je tako. Videcete.

Kiseli kupus

14.12.2017 19:06

@Spenser - Uvek krivi oni što poginu. Tako su i pešaci na pešačkom pokošeni i "ubiveni" a sud oslobodio ubice. Ispalo da su namerno skakali pod točkove.