Ana Mihajlovski Grubin
D. Živančević
Ana Mihajlovski Grubin

D. Živančević

Ana Mihajlovski Grubin, Foto: D. Živančević

Voditeljka koja se nedavno na velika vrata vratila na male ekrane zahvaljujući šouu "Ja imam talenat", nedavno je podnela papire za razvod braka, a izvor blizak Ani otkriva da je ova vest šokirala sve njihove prijatelje i porodicu.

- Kada je stigla u kafić svi su je prepoznali, i odmah je skrenula pažnju na sebe. Ubrzo se smestila za jedan sto gde joj se pridružio advokat. Čula sam njihov razgovor koji nimalo nije bio prijatan. Ana je pričala kako se plaši šta će se desiti sa starateljstvom nad decom, a onda i ispričala kako je morala da se razvede od supruga - otkriva izvor koji se našao na licu mesta.

Izvor je objasnio da je lepa voditeljka bila izuzetno tužna.

- Nakon što su razmenile još nekoliko rečenica, Ana se rasplakala i nije uspela da sakrije suze od prisutnih gostiju u kafiću. Videlo se da joj je teško, i da se ozbiljno brine za budućnost svoje dece. Nakon manje od sat vremena, njih dvoje su platili račun, i napustili lokal - kazao je izvor.

Voditeljka će 25. decembra glumiti u mjuziklu "Pepeljuga", gde će uz Marijanu Mićić imati ulogu zle sestre.

Osim nje, u mjuziklu uloge imaju i Sara Jovanović, Jelena Gavrilović, Ana Kokić.

Ana je, inače, pokazala talenat u šouu "Tvoje lice zvuči poznato".

Komentari (5)

momazver

26.11.2016 12:27

Izem ti advokata...kad nema kancelariju

Teodora

26.11.2016 17:23

Pa ovo je strašna vest,trebalo bi pitati vučića šta ćemo sada. U stvari, zakazaće već on sutra vanrednu konferenciju za štampu na kojoj će se osvrnuti i na ovaj slučaj, pa da čujemo da li će i kako Vlada reagovati.

Boža

26.11.2016 19:30

Ko je OVO stvorenje uopšte mogao da oženi !!!!

bugi

26.11.2016 21:40

Koja skotica jaooooj....

Dragomir

26.11.2016 22:05

Znači,bato ,puče i drugi put!U prvom braku ima jedno dete a u drugome dva!Znači - TREĆA SREĆA!Dobro,može i po četiri put?