venčanje
Foto: Printscreen/youtube.com/Mariah and Bill

Iako pojam "savršenosti" varira za svakoga od nas, čini se da postoje horoskopski znakovi koji imaju manje šanse da budu dobri supružnici u odnosu na ostale.

Jednostavno rečeno, neki znakovi se ne snalaze najbolje u ulozi muževa.

Ovan

ovan horoskop

Foto: Shutterstock

 

Ovo je jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, čija prodorna energija ruši sve barijere. Međutim, kada je u pitanju klasičan bračni odnos, muškarcu Ovnu to nikada ne može biti dovoljno. U braku nastoji da traži više i sve mu brzo dosadi, jer su mu potrebni novi izazovi. Zbog toga se muškarci Ovnovi koji se ožene, iako se možda ne odluče za razvod, često nađu u neverstvu.

Vodolija

vodolija

Foto: Shutterstock

 

Kako je ovo znak koji najmanje veruje u instituciju braka, bilo kakav pokušaj da živi formalan život u braku može mu delovati kao oduzimanje sopstvene slobode. Vodolije se bore za slobodne odnose i u njima se najbolje osećaju. Zbog toga nikada ne mogu da garantuju da će biti pouzdani muževi, jer će umesto toga uvek biti mnogo bolji prijatelji. Vodolije se u mladosti retko vežu za jednu osobu. Već u poodmaklim godinama znaju da sačuvaju brak i budu odani saputnici. Previše su okrenuti sebi i prave lenštine kada je u pitanju pokretanje na rad i odnose.

Vaga

vaga

Foto: Shutterstock

 

Muškarac Vaga je neko ko po pravilu traži dominantnijeg partnera od sebe, jer na taj način stvara balans zbog svoje neodlučnosti. Kada ima dominantnijeg partnera u braku, onda to postaje uravnoteženo, ali samo dok drugoj strani to odgovara. U krizama će uvek biti neodlučan bez dovoljno inicijative. Zbog toga se za muškarce Vage smatra da su slabi da bi bili glava porodice.

(krstarica.com)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading