"PLATIĆU I POŠTARINU" Gest ove Beograđanke je oduševio CEO INTERNET, kakva kraljica!
Foto: Shutterstock

Ovonedeljna nagrada za humanost definitivno ide jednoj Beograđanki koja je svojim predivnim gestom oduševila veliki broj ljudi u Srbiji.

Svesna da osnovcima i srednjoškolcima predstoje mature a njihovim roditeljima ozbiljan trošak, Beograđanka koja se na Iks platformi potpisuje kao "Žena sa sjajem u očima" odlučila je da nekom mladiću, kome je najpotrebnije, pokloni kompletno odelo i time mu sačuva i vreme i novac.

"Poklonila bih nekom maturantu elegantno crno odelo sa prslukom i belu košulju, broj 48, za momka mršavije građe. Ako uspem da nađem, poslaću i cipele (42) koje su išle uz odelo.

Sve je samo jednom korišćeno i bilo bi lepo da obradujemo nekog kome treba. Platiću i poštarinu", napisala je humana Beograđanka, koja je u daljim komentarima otkrila da ovo nije prvi, i svakako ne poslednji humani gest od nje.

"Žena, čovek i gospođa"

Njena objava oduševila je veliki broj korisnika pomenute mreže koji su u komentarima mogli samo da joj se zahvale i čestitaju na dobroti.

"Lepo", "Nadam se da će se niz dobrote nastaviti", "Svaka vam čast, ko zna koliko njih čeka na ovakvu priliku", "Moje poštovanje", "Žena, čovek i gospođa", pisali su joj oni.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading