PUSTILI EVROVIZIJSKU PESMU, PA ZAIGRALI OKO KOVČEGA Ništa bizarnije niste videli na jednoj SAHRANI (VIDEO)
Foto: RINA

Ljudi žale za voljenima na različite načine, a mnogo je i onih koji ostave detaljna uputstva kako žele da budu ispraćeni sa ovog sveta. Mnogi koji su za života bili pravi veseljaci žele da baš tako i odu.

Svi znamo bar jednu takvu osobu koja nam uveseljava život i kada bi oni takvi zauvek otišli, poslednje što bi želeli jeste da njihovi najmiliji budu tužni i uplakani.

Upravo jedan takav snimak proširio se srpskim "Iksom".

Naime, devojka je objavila snimak jedne, kako ona tvrdi, italijanske sahrane na kojoj je osoba ispraćena uz pesmu "Sinceramente" od Analise! Na snimku se vide i mnogobrojni prijatelji i rodbina koji su veselo aplaudirali i blago se njihali u ritmu ove brze i eksplozivne pesme.

- Ali saznanje da je neko u Italiji stvarno rekao kad umrem da mi pustite "Sinceramente" od Annalise me raznosi - napisala je devojka uz neobičan snimak.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da će baš ova pesma predstavljati Italiju na ovogodišnjoj Evroviziju, a važi i za jednog od favorita i već veliki deo Evrope "đuska" uz ovu pesmu.

Snimak je videlo skoro 15.000 ljudi, a komentari uglavnom nisu bili blagonakloni: "Bože me sačuvaj", "Šta je ovo?", a mnogi su ostavljali samo uplakani emodži.

Jedan duhovit komentar je bio: "Pravi fan!"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading