Vila u Lajkovcu
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Vest da u Srbiju za koju godinu stiže luksuzni modni brend "Luj Viton" napravila je pravi "dar-mar" na internetu - gde su korisnici društvenih mreža još jednom pokazali svoju duhovitu stranu deleći zanimljiva zapažanja i fotke. Ipak, jedna nedavno objavljena je posebno zapala za oko većini.

Kao i uvek, najglasniji i oko teme poznatog luksuznog brenda bili su korisnici Iks platforme gde se ovog puta na profilu "Gajicka11" pojavila fotografija koja definitivno pokazuje da je "Luj Viton" u Srbiji postoji i pre samog "Luj Vitona" i to na ulazu u Lajkovac!

Korisnica Iks platforme podelila je fotografiju ogromne kuće i dvorišta koji su u potpunosti u znaku poznatog svetskog brenda.

Naime, ne samo da na samom ulazu postoji ogroman prepoznatljiv znak "Luj Viton" brenda, nego su se vlasnici ove kuće potrudili da isti znak samo u ogromnoj veličini stave i na samu kuću. I to na najvidljivijem mestu, kako bi verovatno bili sigurni da gostima, za razliku od onog na kapiji, znak na kući neće promaći.

Kako je u opisu fotografije navela autorka objave, radi se navodno o kući u okolini Valjeva, dok su neki komentatori objasnili da se kuća nalazi tačno na ulasku u Lajkovac.

"Luj Viton u Srbiju stigao malo ranije"

Fotka je naravno uspela da nasmeje veliki broj ljudi koji su se trudili da u komentarima ostave što zanimljivije izjave.

"Vidi, vidi, Luji nam je već tu", "Zvanični distributer", "Što bi mladi rekli krindž", "Ovde samo još nedostaje auto sa istom oznakom", "Opušteno, u okolini Šapca imamo i Guči", "Šta hoćete, rešio čovek da stavi do znanja da je uspeo u životu", "Kič na nivou", "Ma ne pratite trendove, ovo vam je sad po poslednjoj gastarbajterskoj modi", "Op op, stigao Luj Viton kod nas nešto ranije", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod ove objave.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading