Odmor na selu
Foto: Promo/autor Oksana Skendžić

Jedan Srbin priznao je da se našao u velikom problemu zbog svojih novih komšija koji su, uselivši se u kuću pored i zloupotrebivši njegove dobre namere sada rešili da mu prete tužbom.

Naime, kako je neimenovani Srbin objasnio na Reditu, prilikom useljenja novih komšija u kući do njegove on im je ustupio prolaz kroz dvorište, kako bi im olakšao proces sređivanja kuće, međutim, nakon dve godine oni su se navodno toliko osilili da sada smatraju da je putanja njihova.

"Komšije su nasledile kuću od dede pre nekih par godina, i pre neke dve su počeli da sređuju. Uporno idu kroz moje dvorište jer sam ih isprva pustio dobronamerno a sad kad sam počeo da branim preti mi se tužbama.

Oni su svoj put koji izlazi na javni, preorali i koriste moja dva puta koja mi oba prolaze kroz dvorište i tik uz kuću, i koji nisu ucrtani nigde u katastru nego ih je moj otac napravio zbog sebe.

"Oni očigledno imaju neke druge namere"

Imao sam stvarno dobru nameru, da prolaze dok se ne srede sve, ali oni imaju neke druge namere. Plus što dolaze deca, bivši, sadašnji budući zetovi, prođe mi 50 auta za 15 dana kad su tu a nekad i ostave auto u mom dvorištu", napisao je zbunjen muškarac pa dodao da dodatni problem jeste taj što ima brata zaostalog u razvoju kome je potreban mir ali i dosta stoke u dvorištu.

Zamolivši druge da mu daju najbolji savet kako da postupi sa neosećajnim komšijama, dobio je odgovore koji su se uglavnom odnosili na to da jednostavno ogradi dvorište. A ukoliko dođe do suda, objasnili su mu da će se lako sve rešiti ako je baš onako kako je i napisao.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading