Astro kalendar
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Horoskopska predviđanja za sledeću nedelju donose različite izazove i mogućnosti za svaki znak. Evo šta vam zvezde govore:

Ovan

Poslovno će biti uspeha u kreativnim poduhvatima, uz podršku uticajnih osoba. Bićete istrajni, ali pazite da ne budete previše oštri u raspravama.

U ljubavi, privlačićete pažnju svojim šarmom. Samci, ovo je vreme za akciju. Zauzeti, otvoreni razgovori će rešiti nesuglasice.

Zdravlje je dobro, ali razmislite o zdravijem načinu života.

Bik

Na poslu će biti nekih skrivenih situacija, ali i pomaka s mrtve tačke. U ljubavi, moguće su svađe, ali i dublji razgovori koji će dovesti do pomirenja.

Zdravlje zahteva opuštanje i lagane aktivnosti.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. APRILA Rak gubi kontakt sa stvarnošću, za ovaj znak će svađa biti svakodnevna pojava!

Foto: Shutterstock

 

Blizanci

Bićete uspešni u rešavanju problema na poslu i ostvarivanju projekata. U ljubavi, prilike su obećavajuće za samce, dok će zauzeti uspeti u raščišćavanju odnosa.

Zdravlje je dobro, ali pripazite na prekomernu aktivnost.

Rak

Na poslu će biti manje stresa, ali i potrebe za odmorom. U ljubavi, budite realni i ne zanemarujte probleme. Zdravlje je solidno, ali pazite na preopterećenje.

Lav

Očekuje vas realizacija planova na poslu i mogućnost učenja novih stvari. U ljubavi, moguća su uzbudljiva iskustva ili upoznavanje nove osobe.

Zdravlje zahteva više pažnje prema sebi.

Devica

Možda će biti teško uskladiti se s drugima na poslu, ali izbegavajte konflikte. U ljubavi, radite na komunikaciji. Zdravlje zahteva opuštanje i biljne čajeve.

devica

Foto: shutterstock.com

 

Vaga

Moguće su razočaranja na poslu, ali ostanite čvrsti. U ljubavi, posvetite više vremena partneru. Zdravlje zahteva pažnju i potreban je lekarski pregled.

Škorpija

Moguće je preuzimanje dodatnih poslova, ali to će vam doneti korist. U ljubavi, budite pažljivi prema partneru. Zdravlje zahteva vežbanje i promene u ishrani.

Strelac

Očekuje vas putovanje i veći priliv novca. U ljubavi, moguća su strastvena iskustva, ali i problemi u vezi. Zdravlje je dobro, ali pazite na preterivanje u aktivnostima.

strelac

Foto: Shutterstock

 

Jarac

Očekujte napredak na poslu, ali budite oprezni s izjavama. U ljubavi, izbegavajte ljubomoru i svađe. Zdravlje je dobro, ali pazite na ishranu i odmorite se.

Vodolija

Napredak na poslu dolazi bez preteranog napora. U ljubavi, očekujte pozitivne promene i susrete s novim osobama. Zdravlje je stabilno, ali budite aktivni i pazite na ishranu.

Ribe

Bićete efikasni na poslu i možete očekivati finansijske dobitke. U ljubavi, budite oprezni s preterivanjem u hrani. Zdravlje je dobro, ali pazite na prekomerni stres.

(kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading