spavanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ako ste nedavno sanjali da raskidate sa nekim, verovatno ste osećali niz emocija dok ste se budili. Razlog tome je što snovi često igraju važnu ulogu u obrađivanju vaših misli na podsvesnom nivou.

Dr. Leslibet Viš, psihoterapeutkinja i autorka knjige "Training Your Love Intuition", ističe da snovi mogu biti prilika za rešavanje problema i događaja koji vas muče. Oni vam možda ne predviđaju budućnost, već služe kao podsvesni signal da određene teme zahtevaju vašu pažnju.

Kada sanjate o raskidu sa trenutnim partnerom, to može izazvati osećaj nervoze. Međutim, to ne mora biti loš znak.

PSIHOTERAPEUT OTKRIVA Šta znači sanjati raskid, i kakvu poruku nam šalje podsvest

Foto: Shutterstock

 

San o raskidu može ukazivati da je vreme da promenite određene obrasce ponašanja u vezi ili da podignete odnos na viši nivo. Takođe, može biti podsvesni znak upozorenja da se osećate nesigurno u vezi.

San o raskidu ne mora nužno značiti kraj veze. Možda vaša podsvest želi da istakne da je vašem životu potrebna promena. Takođe, može biti znak da želite da ispravite greške i unapredite odnos.

Ako niste u vezi, ali sanjate o raskidu, to može ukazivati na potrebu da se oslobodite nečega što vam više nije od koristi u životu. Detalji u snu mogu vam pomoći da bolje protumačite značenje sna.

Snovi o prošlim raskidima obično ukazuju na to da još uvek obrađujete emocionalne rane iz prošlosti i da je možda vreme da se otvoreno razgovara s bivšim partnerom kako biste nastavili dalje.

San o raskidu, iako ste sami, može nositi duboko značenje. Najčešće tumačenje takvih snova je da postoji nešto u vašem životu što vam više ne služi, te je vreme da se oslobodite toga. Detalji u snu mogu vam pomoći da bolje razumete njegovo značenje.

PSIHOTERAPEUT OTKRIVA Šta znači sanjati raskid, i kakvu poruku nam šalje podsvest

Foto: Shutterstock

 

Ovi snovi takođe mogu odražavati vaše emocije zbog trenutnog stanja samovanja. Možda osećate strahove ili nesigurnosti u vezi sa mogućnošću ulaska u nove veze ili situacije koje trenutno niste u mogućnosti da završite. San o raskidu može biti podsvesni signal da je vreme da se oslobodite starih navika, situacija, ili čak određenih ljudi u vašem životu.

Kada je reč o snovima o prošlim raskidima, oni mogu ukazivati na to da još uvek obrađujete emocionalne rane iz prošlosti. Ako vas raskid iz prošlosti i dalje proganja kroz snove, to može značiti da niste potpuno završili sa tom fazom vašeg života.

Važno je da razumete i budete svesni svojih emocija kako biste mogli da nastavite dalje. Samo kada shvatite i prihvatite svoje emocije, možete pronaći hrabrost da nastavite dalje i eventualno razgovarate sa svojim bivšim partnerom ako je to potrebno.

(mondo.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
san

Komentari (0)

Loading