Viktorija Bekam salata
Foto: Printscreen/instagram.com/victoriabeckham

Zahvaljujući ovim navikama, čak i na pragu šeste decenije, može se pohvaliti vitkom figurom. Ali kako postiže ovo?

Nedavno je Viktorija Bekam podelila na svom Instagram profilu jedan od svojih omiljenih recepata - prolećnu salatu koja se sastoji od samo 5 jednostavnih sastojaka.

Priprema ove salate je brza i jednostavna, pa nije potrebno biti profesionalac u kuhinji da biste je napravili.

Sastojci uključuju avokado, tunjevinu, leblebije, rukolu i luk. Po želji, možete dodati preliv kao što je grčki jogurt za teksturu, ali avokado će prilikom mešanja dati mekoću i savršeno povezati sve ukuse.

Viktorija Bekam se ističe kao veliki ljubitelj ribe i redovno ističe njen značaj u ishrani. Riba je bogata omega-3 masnim kiselinama i proteinima, koji su ključni za održavanje i rast mišića. Avokado, takođe prisutan u salati, bogat je "dobrim" masnoćama, kompleksom vitamina B, vitaminima A i E, kao i mineralima poput kalijuma i magnezijuma.

Viktorija Bekam salata

instagram.com/victoriabeckham

 

Leblebije koje dodaje Bekamova u svoju salatu su bogate proteinima i enzimima koji doprinose zdravlju creva, dok je rukola izvor gvožđa, kalijuma, kalcijuma, vitamina C, folne kiseline i beta karotena, piše 24sata.hr

Na kraju, luk koji se koristi u salati ima brojne blagodeti za zdravlje, uključujući i antiinflamatorna svojstva. Ovaj jednostavan, ali nutritivno bogat obrok odražava Bekamovu posvećenost zdravom načinu života i pravilnoj ishrani.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li bračni parovi treba da dele svoje finansije, ili da svako ima svoje? #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading