Sava u vinogradu
Foto: Printscreen/youtube.com/radio televizija Vojvodine

 Njihova priča služi kao primer da u životu treba maksimalno iskoristiti svaki dan, ne žaleći za prošlim.

Sava je imao samo 17 godina kada je postao invalid, ali kaže da ga je Bog tri puta blagoslovio u životu. Prvi put kada je, nakon preloma vrata, zadržao funkciju ruku, drugi put kada je upoznao Snežanu, a treći kada su postali roditelji.

Njihova ljubavna priča započela je na rehabilitaciji, gde je Sava osvojio Snežanu svojim šarmom i vedrim duhom. Nakon što su odlučili da se venčaju, brinuli su se da li će moći da imaju decu zbog Savinog invaliditeta. Međutim, pre nego što su otišli kod lekara, saznali su da će postati roditelji.

Sava u vinogradu

youtube.com/radio televizija Vojvodine

 

Par ima dve ćerke i šestoro unučadi, a Sava ističe da nije propustio ništa u životu. Iako je nekada bio sportski takmičar i član reprezentacije, sada uživa u voćnjaku i aktivnostima u Udruženju paraplegičara i kvadriplegičara Opova.

Snežana radi u banci, a njih dvoje se savršeno dopunjuju. Iako su imali svoje izazove, kažu da su srećni zajedno i da bi sve ponovili na isti način. Njihova sreća leži u malim stvarima i prevazilaženju nesuglasica, piše rtv.rs. 

Njihov skladan brak slaviće četiri decenije sledeće godine, dok im želje i dalje vuku napred, čak i u sitnicama. Savetuju mladima da prelaze preko sitnica i cene ono što život može da pruži.

Sve detalje njihove predivne ljubavne priče pogledajte u videu ispod: 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading