pravila devojke
Foto: Printscreen/tiktok.com/taylordonoughuee

Smatrajući da je svaka veza zahtevna i da zahteva određeni nivo posvećenosti, Tejlor je istakla pet ključnih pravila za svog partnera.

Pravilo bez najbolje drugarice postavila je kako bi izbegla potencijalne komplikacije u vezi. Iako je dozvolila muškarcu da održava prijateljstva i poznanstva sa ženama, odlučila je da ne dozvoli prisustvo najbolje prijateljice, smatrajući da to može dovesti do nepotrebnih komplikacija.

Sledeće pravilo koje je istakla odnosilo se na kontrolu lokacije partnera putem njegovog telefona. Tejlor je istakla da je to pitanje bezbednosti u vezi, posebno kada su u vezi već duže vreme, i naglasila je važnost transparentnosti u odnosu.

@taylordonoghuee

Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️ ♬ original sound - Taylordonoghuee

Kao deo svojih pravila, Tejlor je zabranila svom partneru posete striptiz klubovima, smatrajući ih neprikladnim mestima za osobu koja je u vezi.

Takođe, postavila je granicu i kada je u pitanju interakcija na društvenim mrežama, naglašavajući da je lajkovanje slika devojaka u bikiniju neprihvatljivo ponašanje u vezi.

Tejlor uz sve to smatra da bi muškarac trebalo da preuzme veći deo finansijskih troškova u ranim fazama veze. 

Ova pravila su izazvala različite reakcije na društvenim mrežama, pokrećući debatu o granicama i pravilima u savremenim vezama.

(srecna.republika.rs)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading