mlada na venčanju
Foto: Printscreen/tiktok.com/kayrae.e

 Neposredno pre nego što je krenula prema oltaru, dobila je poklon od svog budućeg supruga - ali poklon nije bio za nju. Umesto toga, bio je namenjen nekome ko još uvek nije ni postojao.

Na dan venčanja, mladoženja je svojoj dragoj poklonio narukvicu koju će njihovo prvo dete nositi na svom venčanju. Video koji je podelila na društvenim mrežama izazvao je lavinu reakcija i suza, te je pregledan više od 8 miliona puta.

Buduća mlada Kajla Rae bila je iznenađena kada je, neposredno pre početka velikog dana, dobila poklon od verenika koji nije bio za nju. Kada je otvorila malu poklon kutiju, pronašla je narukvicu s posebnom porukom.

Čitajući poruku, Kajla je saznala da je narukvica namenjena za dan venčanja njihovog budućeg prvog deteta.

Za naše prvorođenče, ovo je spremljeno za tebe, na dan venčanja mene i tvoje majke 2023. Želeo sam da nabavim nešto što će trajati godinama i što ćeš nositi na dan kada kreneš do oltara... - čitala je ona, boreći se sa suzama.

Trenutno ne znamo kako izgledaš, kako izgleda tvoj osmeh, jesi li duhovit kao tvoj tata ili dosetljiv kao tvoja mama, ali znamo u ovom trenutku, danas, da si voljen jer ćemo te imati kao produžetak naše ljubavi - nastavila je čitanje.

Kada je završila sa čitanjem, Kajla više nije mogla obuzdati emocije, a oči su joj bile pune suza.

,,Ovo je tako slatko! Stvarno si uradio nešto divno.'' rekla je suprugu.

Mnogi su bili preplavljeni emocijama u svojim komentarima, piše žena.blic.rs

"Ovo je tako pažljivo", "Moram se ponovo našminkati nakon ovoga jer bih se tako isplakala", "Ovo je prava ljubav", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO 

@alo_portal "ON JE DEČKO ZA PRIMER"Marko Nikolić otkrio priču koja motiviše sve - on je pravi heroj! #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #alo #sport #boks ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading