brak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Priču je započela postavljanjem velikog pitanja:

"Da li sam loša osoba jer sam iskoristila preljubu mog muža sa mojom rođakom protiv njih?" i detaljno je opisala svoje iskustvo:

,,Moji baba i deda su davno počeli da štede novac za svakog unuka kako bi imali za kuću nakon završetka studija. Srećom, uspela sam da dobijem stipendiju. Kada sam diplomirala, kupila sam malu kuću blizu javnog prevoza. Nakon nekoliko godina upoznala sam svog supruga. Upoznao je moju rođaku Ivon na mom venčanju. Ivon je bila prelepa. Započeli su aferu tri meseca nakon venčanja. Saznala sam zbog njihove gluposti.''

,,Bila sam povređena. Ali, bila sam i besna. Htela sam da ga odmah izbacim i razvedem se, ali sam čekala skoro šest meseci.'' napisala je na "Reditu".

par

Foto: Shutterstock

 

Mesec dana pre nego što je Ivon diplomirala, prevarena žena otišla je kod bake i deke i ispričala im celu priču, plačući. Rekla im je da je tek saznala za prevaru i da je slomljena.

Odlučila sam se na razvod. Baka mi je pomogla da nađem advokata. Porodica je izbegavala moju rođaku i bila je zgrožena. Dala sam svom bivšem mesec dana da se iseli.

Moji baba i deda su bili besni. Rekli su da ne mogu da poprave ono što je uradila, ali su mogli jasno da izraze svoje nezadovoljstvo. Dali su mi njen novac.

Ivon je uzela studentske kredite znajući da ne može da ih vrati, jer njena diploma neće doneti mnogo novca.

par

Foto: Shutterstock

 

Bivši me moli da ga pustim da ostane, "jer me voli", ali sam mu jasno stavila  do znanja šta sledi.

,,Tetka i ujak su ljuti što sam uzela njen novac. Nikada mi nije bila namera. Samo sam želela da joj baka i deda ne daju. Sve je gotovo. Razvod će potrajati malo duže, ali novac je na mom računu. Moj bivši je van moje kuće. A moja rođaka nek se snađe. Osećam se krivom što se nisam odmah suočila sa njima i što sam u to uvela baku i dedu. Bivši me je pitao kako sam saznala, a ja sam mu rekla da je glup, jer se sve poruke pojavljuju na našem tabletu i da ih imam kao dokaz.'' dodala je Ivon. 

,,Pa, da li mislite da sam preterala?'' pitala je strance na internetu.

Komentari su raznoliki, ali uglavnom puni podrške.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading