smršala 40 kilograma
Foto: Printscreen/instagram.com/lil_piece_of_hart

Kako sama kaže, nakon posla nikada nije uživala u vežbanju i nikada se nije osećala dobro nakon toga.

Zaposlena kao radnik u kancelariji, Ketlin je odlučila da sebi postavi cilj da večernje sate provede šetajući pse sa suprugom, kao način da poveća svoju fizičku aktivnost.

Doslednost je bila ključna u njenom planu. Počela je sa 4000 koraka dnevno, a sada redovno prelazi 10.000 koraka. Zapanjujuće, tokom dve godine, Ketlin je izgubila 81 kilogram.

Ketlin je shvatila da joj šetnja pomaže, pa je počela praviti pauze tokom radnog vremena da bi izašla napolje i prošetala oko zgrade. Takođe je parkirala automobil dalje od posla kako bi bila podstaknuta da prošeta. Ova promena je Ketlini omogućila da pronađe vreme za šetnju i učini je redovnom aktivnošću u svom životu.

,,Sada, smatram da čak i ako sam kod kuće sa svojom decom ceo dan, mogu postići svoj cilj tako što ću biti zauzeta i kretati se tako što ne sedim predugo, ne skrolujem po telefonu, ustajem, usisavam, igram se sa njima, trčkaram okolo, nosim veš u mašinu za sušenje, a zatim u spavaću sobu. Početkom leta sam takođe počeo da hodam na traci za trčanje. Imam mašinu u podrumu. Tamo je lepo i prohladno, a moja deca vole da se igraju u blizini dok ja šetam. Osećam se kao da mi je vreme'' kaže Ketlin za newsweek.  

Kako je više šetala, Ketlin se osećala bolje, naročito kada je u pitanju olakšanje za zglobove. Ovo ju je motivisalo da nastavi dalje. Pored toga, napravila je i promene u ishrani, smanjujući unos ugljenih hidrata, što je dodatno ubrzalo njen proces mršavljenja. Ketlin je primetila kako se "topi" i nakon porođaja nastavila je sa ovim aktivnostima.

,,Nadam se da je moje putovanje inspirisalo druge da izađu i samo hodaju. Ne morate da idete u teretanu da biste postigli rezultate. Nikad nisam i verovatno neću. Pronađite nešto što vam odgovara, u čemu zaista uživate da radite, jer ćete tako uvek biti uspešni.'' dodala je ona. 

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading