devojka kod frizera
Foto: Printscreen/tiktok.com/huseyinpolatresmi

Veruje se da nova boja, oblik ili dužina kose ne samo da transformiše izgled već nagoveštava i druge promene u njihovim životima. Međutim, ponekad se dogode neočekivane situacije, kao što je slučaj koji je podelio turski frizer i stilista Husein Polat.

Jedna od njegovih klijentkinja tražila je potpunu transformaciju, što je bio izazov s obzirom na njenu dugu, bujnu plavu kosu. Frizer je pažljivo prateći njene želje počeo transformaciju.

Dugački pramenovi su padali, dobila je šiške i drastično skraćenu kosu, stilizovanu u vidu bob frizure. Najveće iznenađenje došlo je kada je frizer počeo da je farba, transformišući je iz plavuše u brinetu.

Nažalost, konačni rezultat nije bio ono što je klijentkinja očekivala. Umesto da izgleda osveženo i mlađe, nova frizura i boja su je učinile starijom nego što jeste. Kritike su stizale sa društvenih mreža, gde su ljudi primetili ovu transformaciju i nisu je štedeli, piše espreso.rs

Komentari su se razlikovali, neki su izražavali šok i nezadovoljstvo novim izgledom, dok su drugi sugerisali da je trebala zadržati svoju dugu i svetlu kosu koja joj je davala mladalački izgled. 

,, Neee, pa ona izgleda 20 godina starije.''

,, U šoku sam, ne mogu da verujem koliko loše joj stoji nova frizura.''

,,Ja bih plakala....nikada se ne bih oporavila...- bili su neki od komentara.''

Neki tiktokeri su se složili kako se jasno vidi da je žena razočarana ali da je ipak prihvatila to. Sa druge strane neki su komentarisali kako je sve pogrešno, od frizure do boje i da je ovo dokaz kako možete u trenu da ostarite.

Devojci su neki korisnici mreže poručili da treba da se drži duge i svetlije kose jer joj ona daje mladalački izgled i da tamna boja definitivno nije za nju.

,,Recite mi da se radi o različitim osobama molim vas.'' zaključio je jedan od korisnika mreže.

Promene, iako su često dobrodošle, mogu biti rizične i važno je pažljivo razmotriti sve opcije pre nego što se donese odluka o promeni frizure ili boje kose.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading