mama uspavljuje bebu
Foto: Printscreen/tiktok.com/ustheremingtons

Nakon što je provela više od sat vremena pokušavajući da uspava svog sina Kaija, njene emocije su je nadvladale i ona je zaplakala. U viralnom videu, koji ima 5,8 miliona pregleda, Remington drži dete u naručju i nosi ga po sobi.

Dečak ne može da zaspi, pa je neispavana majka briznula u plač.

 

"Spavali smo zajedno poslednja četiri meseca i sada radimo na tome da ga prebacimo u njegovu sobu i krevetac. Nisam spavala više od 90 minuta u toku poslednjih osam meseci. prezaposlena sam, preumorna, iscrpljena i teško je ostati pribran zbog nedostatka sna", objasnila je ona za Newsweek.

@ustheremingtons Is this my most proud moment? No. But there is an important message at the end of this video. No one tells you one of the hardest parts of being a parent is the dedication to reparenting yourself and not being triggered in the process of parenting your children with the love you deserved but weren’t shown. #motherhood #motherhoodunfiltered #motherhoodunplugged #postpartumjourney #postpartumdepresssion #postpartumrage #postpartumanxiety #innerchildwork #innerchildhealing ♬ original sound - Tiffany + Caleb

Iako nije bila sigurna da li će ovaj snimak podeliti sa celim svetom, ipak je odlučila da to uradi kako bi svim roditeljima koji prolaze kroz istu stvar pokazala da nisu sami, piše index.hr

Američka akademija za pedijatriju (AAP) ne preporučuje zajedničko spavanje sa vašim detetom. Stručnjaci kažu da je najbezbednija praksa da beba spava na leđima, na čvrstoj i ravnoj podlozi, poput krevetića ili kolevke.

Ipak, preporučuje se da bebin krevetac bude u roditeljskoj sobi, bar tokom prvih šest meseci, jer to može smanjiti rizik od sindroma iznenadne smrti odojčadi za 50 odsto.

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading