mali avion
Foto: Printscreen/youtube

Kada su policajci stigli na mesto događaja, pronašli su jednomotorni avion zaboden nosem u pesak, ali neoštećen i prazan.

Osumnjičeni za ovaj incident je muškarac iz SAD-a, Luiz Gustavo Ajres (50), koji se izjasnio da nije kriv na ročištu održanom u utorak. Tokom ročišta, Ajres je neočekivano zatražio da sam sebe zastupa, ali je njegov zahtev odbijen od strane sudije koji je zaključio da nije kvalifikovan da bude sopstveni advokat. Ajres je zatim zadržan uz kauciju od 10.000 dolara.

Pored ovog incidenta, Ajres se suočava i sa tri prekršajne prijave zbog posedovanja ličnih dokumenata druge osobe. Vlasti su pronašle kreditne kartice i identifikacione dokumente još tri osobe u njegovom rancu.

Prema Federalnoj upravi za vazduhoplovstvo, avion je bio registrovan na instruktora letenja u Palo Altu, piše objektiv.rs

Optužnica protiv Ajresa stigla je manje od nedelju dana nakon što su vlasti primile izveštaj o sletanju malog aviona na plažu u Half Mun Beju, malom gradu na obali Kalifornije južno od San Franciska.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading