covek obukao kostim psa
Foto: Printscreen/youtube.com/I want to be an animal

Japanac se transformisao u psa. Poznat kao Toko, postupak transformacije da postane ljudski pas koštao ga je dva miliona jena (22.000 američkih dolara).

Kompanija je specijalizovana za izradu figurica, bodi odela, 3-D modela itd.

„Modeliran po uzoru na psa kolija, reprodukuje izgled pravog psa koji hoda na četiri noge“, rekao je portparol kompanije.

Čovek je postavio video na svoj Jutjub kanal pod nazivom „Želim da budem životinja“. Kanal ima više od 31.000 pretplatnika, a video je dobio više od milion pregleda. Video je snimljen pre godinu dana, ali je nedavno postavljen. Snimljen je u okviru intervjua nemačke TV stanice RTL. „Postao sam koli, ispunivši san koji sam imao od malena da budem životinja!“ glase titlovi na početku pročitanog videa.

Prošle godine, Toko je komunicirao sa Dejli mejlom i pričao o tome zašto je odlučio da postane ljudski pas.

„Ne želim da moji hobiji budu poznati, posebno ljudima sa kojima radim“, rekao je čovek. „Oni misle da je čudno što želim da budem pas. Zato ne mogu da pokažem svoje pravo lice“, dodao je čovek.

„Retko govorim svojim prijateljima jer se bojim da će pomisliti da sam čudan“, rekao je u odvojenom intervjuu . „Moji prijatelji i porodica su izgledali veoma iznenađeni kada su saznali da sam postao životinja“, priznao je. 

Pogledajte detalje u videu ispod: 

BONUS VIDEO


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading