mlada prevarila mladoženju
Foto: Printscreen/tiktok.com/lacosadeotrosmundos

Mladoženja je prozvao svoju mladu jer ga je navodno prevarila sa deverom, i to pred rodbinom i prijateljima, tako što je pustio njen video snimak svim gostima na njihovom venčanju. Možda je postojalo bolje vreme za odustajanje nego tokom venčanja, ali ako želite da napravite najveću dramu i da bukvalno svima koje poznajete dozvolite da saznaju šta se dogodilo, to je odlična prilika, piše ladbible. 

Snimak je izazvao šok i nevericu među gostima, dok je mladoženja vikao: "Da li ste mislili da ne znam za ovo?" Ona je bacila svoj buket cveća na njega kao odgovor, dok su njihovi najbliži i najdraži požurili da pokušaju da stanu između para. Možemo samo pretpostaviti da nisu sredili stvari u narednih pet minuta i odlučili da se ipak venčaju.

Klip je prvi put postao viralan krajem 2019. godine, što se čini kao drugačije, nevinije vreme nego ovih dana.

Prema Asia One, mladoženja je slučajno uhvatio svoju buduću mladu kako ga vara dok je testirao kameru koju je postavio u njihovoj kući. Tada je uočio navodnu prevaru i očigledno odlučio da je dan kada će snimak biti emitovan onaj kada će svi koje su poznavali biti zajedno u prostoriji.

Viralni snimak izazvao je mnogo debata, u najmanju ruku, jer su mnogi stali na stranu mladoženje i mislili da je izvršio savršenu osvetu.

"Pametan tajming. Još uvek mogu da naprave veliku zabavu, ali će takođe moći da dobiju brz i lak razvod", rekao je jedan o odluci da mladoženja  ''baci bombu'' na dan svog venčanja. Drugi je rekao da je to 'najbolja osveta', dok je treći priznao da bi bio dovoljno sitničav da uradi nešto slično, ako bi se ikada našao u istoj situaciji.

Ovaj mladoženja nije prvi koji je iskoristio ovaj metod. Jedan mladoženja je takođe razokrio svoju mladu, čitajući svaku njenu poruku kojom dokazuje da ga vara, i to pred svatovima. 

Podrška za njega nije bila jednoglasna, jer su mnogi drugi smatrali da je mogao „samo da otkaže venčanje“, a neki su raspravljali da li je „ideja gubitka obraza“ prava poenta.

To bi izbeglo bilo kakvu nejasnoću u vezi sa raskidom, iako je potrebno da i strana koja je prevarila plati troškove venčanja do koga nikad nije ni došlo.

Međutim, drugi su se pitali da li je cela stvar možda zapravo bila štos, jer ako ćete razotkriti svog partnera zbog prevare, možda bi bila dobra ideja da to uradite pre jednog od najskupljih dana u vašem životu. Neko je rekao: "Ovo mora da je jedan od najskupljih načina da neko otkrije prevaru."

Možda ipak nisu mogli da vrate depozit.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod: 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading