svadba
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da se ​​venčanja mogu dovesti do apsurda pokazao je nedavni slučaj. Zbog drugačijih običaja i nepoštivanja pravila, mlada je povukla neočekivan potez. Mlada je bila primorana da izbaci celu porodicu svog muža sa venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila i prekoračili njene granice, što je uključivalo i pojavljivanje na događaju u belom, prenosi Mirror.

Žena je objasnila da je porodica njenog muža imala dugogodišnju tradiciju venčanja koja je u suprotnosti sa većinom zapadnjačkih venčanja, uključujući pravljenje domaće torte u plehu umesto svadbene torte u slojevima, da gosti budu obučeni u belo i da sva deca u porodici šetaju niz prolaz sa mladom.. Bilo je mnogo dece i beba Na dan venčanja, mlada je bila „prilično obučena” i jasno je pratila smernice, ali mladoženjina nije – pošto su stigli u belom i doveli svu svoju decu.

„Došao je dan venčanja i moja deo porodice je bio prikladno obučen, nije bilo dece, sve je išlo odlično. Onda je došla Benova porodica. Bilo je puno dece i beba i svi su nosili belo. Očigledno je njihova tradicija bila više važnije od onoga što sam želela", napisala je mlada u objavi na Redditu. Ona je dodala da su samo tri osobe zapravo poštovale pravila - supružnici Benove braće i sestara.

"Ben i ja smo bili poniženi. Odmah smo ih izbacili i pustili trojicu koji su poštovali pravila da ostanu, ali su oni otišli ​​sa svojim partnerima, što nam nije smetalo", napisala je razočarana mlada i priznala da venčanje nije bilo za nju zbog toga.kako ju je zamišljala.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading