seks
Foto: Shutterstock

Mladić se obratio savetnici na internetu u vezi sa svojim ljubavnim problemom. Naime, on je zaljubljen u ženu koja je 12 godina starija od njega. Njegovi prijatelji smatraju da je veza sa mnogo starijom ženom nefunkcionalna, a on se pita da li su u pravu.

- Možda ne bi bio toliki problem što je ona od mene starija 12 godina, da ja nemam 18, a ona 30 godina. Često svraćam u kafić u kome ona radi kao konobarica. Uvek joj govorim da je prelepa, ali izgleda kao da me ne shvata ozbiljno. Jednog dana sam skupio svu hrabrost i pitao je da izađemo. Na moje iznenađenje, pristala je - započinje priču ovaj momak, a o tome je pisao i San.

Ovaj momak zaista želi da obelodani vezu sa njom, ali ga brine mišljenje njegovih prijatelja koji smatraju da ta veza ne bi imala budućnost.

- Izašli smo još nekoliko puta i imali smo se*s. Ona je kao ostvarenje svih mojih snova. Ne znam da li smo u pravoj vezi ili na čemu sam, ali plašim se i da je pitam. Uživam dok traje, mada bih zaista želeo da mi ona bude devojka. Prijatelji mi kažu da me ona samo koristi ili zbog se*sa ili dok ne nađe nekog drugog, njenih godina, ali ja joj verujem. Zaista bih voleo da se oprobamo kao par - objasnio je on.

Komentari su odmah stigli.

- Veze sa velikom razlikom u godinama mogu opstati, ali vi ste sada u totalno različitim životnim fazama. Ona će poželeti da veoma brzo počne da živi sa nekim i da se ostvari u ulozi majke, budući da je ušla u tridesete, dok vi imate svega 18 godina.

- Iako si zakonski punoletan, imaj u vidu da ipak imaš daleko manje životnog iskustva od svoje partnerke.

- Trebalo bi da budeš oprezan i da dobro razmisliš zašto toliko starija žena želi da se zabavlja sa nekim toliko mlađim.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading