Kuhinja
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Nakon što je zajedno sa sinom dobila koronu, jedna majka nije imala snage da se posveti održavanju i čišćenju svog doma, te je u svojoj izolaciji sve poslove prepustila mužu u nadi da će je zameniti. Međutim, grdno se prevarila.

Kako virusom ne bi zarazila i supruga, Hana Misra iz Amerike je većinu svog vremena provodila zajedno sa sinom u spavaćoj sobi na spratu kuće, dok je donjem bio njen suprug - potpuno zdrav. Međutim, priznala je da se jako razočarala kada je ozdravila i shvatila da on za nedelju dana nije želeo ništa da počisti.

"Prošlo je sedam dana otkako sam kročila u kuhinju", rekla je u videu koji je objavila na TikToku te pokazala što ju je dočekalo. Sudopera je bila prepuna prljavog suđa, a radne površine bile su zatrpane smećem.

"Kuhinja je u groznom stanju. Ovo je nezamislivo. Ne želim ni da pogledam u sudoperu jer cela kuhinja smrdi. To znači da je negde skrivena trula hrana", pojasnila je ona.

@healing_saddie I don’t even know what food caused that mold. I don’t think I even want to know to be honest. | #cleaning #mess #clean #cleaningtiktok #cleaningtok #cleantok #cleantiktok #cleanwithme #cleaningmotivation #cleaningvideo ♬ original sound - Hannah
"Uopšte nisam ponosna na njega"

Dok je čistila kuhinju, pokazala je takođe i jednu buđavu šoljicu koju je momentalno bacila, a našla je i ostatke smutija kog je napravila pre nego što je saznala da je zaražena.

"Najveći problem je što ne znam kako se rešiti ovog odvratnog mirisa. Većinu dana bila sam previše iscrpljena da bih ustala iz kreveta, a kada sam i uspela, brinula sam o bolesnom detetu. Boravila sam na gornjem spratu koji je čist. Ja sam u ovakvom stanju uspela da oprem veš, a on nije mogao da počisti kuhinju. Uopšte nisam ponosna na tu činjenicu", zaključila je u videu pregledanom više od 4.5 miliona puta.

"Nekad je bolje biti sam"

U ovoj situaciji, razumljivo većina nije krivila nju, nego njenog supruga.

"Hvala što si me podsetila zašto je bolje biti sam", "Šta je sve vreme radio tvoj muž?", "Ovo nije tvoja krivica. Nemoj da te je sramota, partner je trebao da ti pomogne", "Zaslužuješ puno više", poručili su joj.

Hana je kasnije stala u obranu partnera i naknadno odgovorila da ga ne krivi.

"Nama je donosio hranu, lekove, šetao psa, radio i razgovarao sa mnom putem videopoziva kako bih se osećala manje usamljeno. Nije bio savršen, ali često nisam bila ni ja", poručila je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading