MUŠKARAC PODELIO PRIČU KOJA ĆE VAS RAZBESNETI "Prevarila me na devojačkoj večeri i nikada se nije vratila kući"
Foto: Shutterstock

"Moja supruga je nedavno otišla na devojačko letovanje u Španiju i sada kaže da se više nikada neće vratiti kući. Prevarila me s lokalnim muškarcem i objavila je da se zaljubila u njega i da ostaje tamo. Slomljen sam i stalno se pitam kada će doći k sebi", napisao je jedan muškarac. U braku su pet godina, ali sada se čini kao da im veza neće opstati.

Pre dva meseca, njena najbolja prijateljica organizovala je nedelju dana odmora za njihovu četvoročlanu grupu prijatelja. Nije baš želeo da njegova žena ide na put, ali kako su razgovarali o tome da zasnuju porodicu, misli da je to videla kao poslednju priliku za zabavu.

"Nikada nisam bio ljubomoran tip, tako da mi je pomisao da će pronaći romansu bila najdalje od stvari na pameti", rekao je on.

U prve dve noći koje je provela daleko od njega, njegova žena mu je nazvala ili poslala poruku nekoliko puta, govoreći da ga voli i da joj nedostajem. Međutim treće večeri uopšte se nije javljala.

"Zabrinut, poslao sam nekoliko poruka s pitanjem da li je dobro. Na kraju je odgovorila, rekavši da joj se baterija telefona ispraznila. Ali sledećih nekoliko dana jedva da sam se čuo s njom" nastavio je.

Dan pre nego što je trebala da leti kući, poslala mu je poruku da ostaje još nedelju dana. A onda je nazvala da kaže da joj je žao, ali je odlučila da uopšte ne dolazi kući. Upoznala je lokalnog muškarca u ranim dvadesetima, zaljubila se i shvatila da želi da bude s njim. "Slomljen sam. Osećam se kao da sam u ružnom snu, ali iz kog se nikad ne probudim.

Pokušao sam da kontaktiram njene prijateljice, ali nisu htele da razgovaraju sa mnom. Nagovara sestru da dođe i spakuje njene stvari kako bi se odselila. Ne znam više šta da uradim", zaključio je. Na njegov problem javila se Deidre, stručnjak za ljubavne odnose.

"Zvuči kao da je vaša žena pobegla od predanosti i odgovornosti ravno u zagrljaj novom muškarcu. Možda je bilo znakova koje niste primetili, a koje je pokazivala mnogo pre nego što je našla novog muškarca. Možda će se osvestiti ako i kada njena veza završi. Ali dotad ćete možda prema njoj osećati drugačije. Ono što je za sada važno jeste da se brinete o sebi i dobijete pomoć da se nosite s ovim šokom i bolom", odgovorila mu je Deidre.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading