par
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Par iz Kolorada ostao je šokiran nakon što je automobil šesti put za šest godina udario u njihovu kuću, ostavivši za sobom zjapeću rupu. Dejv i Stefani Kot su se nastanili u svom domu u Bejliju pre nešto više od šest godina. Naime njihov dom nalazi se odmah pored američkog autoputa 285, ravno na raskrsnici i često je podložan nesrećama.

"Već dugo se nisam osećao bezbedno", rekao je 68-godišnji Dejv za 9Nevs. U noći 6. januara, limuzina je jurila niz brdo, zaustavivši se tek kada se sudarila sa bočnom stranom kuće.

par

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Naravno, čula sam i osetila snažan udar", rekla je Stefani (67). "Mislila sam, evo nas opet". Nesreća je snimljena sigurnosnom kamerom pričvršćenom za kuću bračnog para.

Dejv je u to vreme bio gore iznad garaže i gledao TV. Kada je bacio pogled kroz prozor, primetio je vozilo koje se nalazilo sa strane kuće. Vozač je otišao sa lakšim povredama, ali je ostavio zjapeću rupu u, kako Stefani opisuje, „radnom prostoru“ svog muža.

Na podu, koji je inače bio 'savršeno čist', bili su razbacani komadići šperploče i izolacije. Dejv je incident opisao kao 'nasilnu nesreću', dodajući: '(auto) je verovatno dva puta bilo u vazduhu, a zatim se srušilo na kuću.' Ovaj 68-godišnjak je počeo da plače kada je video vitrinu koju je napravio za kolekciju naprstaka svoje pokojne majke, nekada pažljivo organizovanu, a sada bačenu na pod. 'Boli', rekao je.

Kotovi su ubeđeni da je vozač jurio kroz raskrsnicu, prizor koji im je i previše poznat.

par

Foto: Youtube/Printscreen

 

U 2020. godini, nakon perioda obilnih snežnih padavina, crni automobil je oborio znak za zaustavljanje i završio u dvorištu Kotovih  srušivši malo drvo. I ovaj incident je snimljen sigurnosnom kamerom.

Dejv i Stefani su se u nekoliko navrata obraćali lokalnim liderima, moleći ih da učine oblast bezbednijom. „Nekako se osećam kao da nas izbegavaju, znate, kao da to nije njihov problem“, rekao je Dejv.

"Još niko nije umro, pretpostavljam, pa baš ih briga".

Komesar okruga Park Ejmi Mičel rekla je da direktor operacija planira da pregleda mesto nesreće u narednim danima i da će preduzeti odgovarajuće mere bezbednosti ako bude potrebno.

Ali Kotovi jedva da su uvereni da će to doneti bilo šta dobro. Njihova ćerka, Loren, objavila je očajničku molbu na Fejsbuku. „Lokalna uprava je važna“, napisala je ona. 'Moji roditelji - dom i životi zavise od njihovih postupaka.'

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading