IZABERITE JEDNO SLOVO SA DRVETA Saznajte da li će vam se ta želja ostvariti
Alo

SLOVO A

Vaša želja će biti ispunjena tek iduće godine. Nažalost sada nije vreme za nju. Ali Vi ipak pokušajte da zamislite drugu želju i odaberite drugo slovo pa da vidimo kako će Vam se posrećiti onda. Uglavnom, kad dođe pravo vreme sudbina će Vam ispuniti željicu. Trenutno nije pravo vreme jer Vam DRVO ŽELJA ne bi donelo pravu sreću trenutno.
 

SLOVO B

DRVO ŽELJA će Vašu želju ispuniti već idućeg meseca. Imaćete mnogo sreće tokom narednog mjeseca. A naročito kada Vam se želja ispuni. Biće to trenutak u kojem nećete znati šta ćete od sreće.

SLOVO C

Moraćete da zamislite neku drugu želju jer Vam se ova nikada neće ispuniti. Baš nam je žao što Vam to moramo reći ali Vaša želja nije dobra za Vas. Možda Vi mislite kako će Vas to usrećiti ako se desi, ali varate se. Nemate pojma kakve loše posledice bi dočekali sa tom željom.

SLOVO D

Želja koju ste zamislili kao da se plašite da se ostvari.. DRVO ŽELJA vam govori da se ničega ne treba plašiti. Vi ste osoba koja je zaslužila mnogo sreće u životu i zato ćete je dobiti. Do kraja meseca želja će vam se ispuniti.

SLOVO E

Svaku želju koju zamislite sudbina će ispuniti. DRVO ŽELJA je vaš hram za mentalnu i fizičku sreću koja vam se nađe na putu. On vam šalje ispunjenje vaše želje tokom sledeće nedelje.

SLOVO F

Ovo je želja koja će doneti mnogo lepih trenutaka i stvari u vaš život. Sada će DRVO ŽELJA ispuniti vašu želju već sutra. Sve će se odvijati polako, tako da ne očekujte odmah neke vesti o procvatu. U pozadini svih događaja krije se vaša želja.

SLOVO G

DRVO ŽELJA obradovaće vas do kraja godine ispunjenjem želje.

SLOVO I

Da li ste dobro razmislili kada ste zamolili DRVO ŽELJA da vam ispuni želju? Želja će vam se ostvariti, ali neće doneti očekivane rezultate. Zato što u jednom trenutku morate naučiti kako život funkcioniše.

SLOVO J

Nemojte se previše nadati jer vam ova želja neće doneti ništa dobro. Moraćete da čekate dugo, dugo dok DRVO ŽELJA ne ispuni vašu želju.

SLOVO K

Vaša želja će se vrlo brzo ispuniti.
 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading