autobus
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/x

Četrnaestogodišnja Izabel Miler postala je heroj nakon što je svojom brzom reakcijom sprečila da školski autobus udari u benzinsku pumpu u australijskoj državi Novi Južni Vels.

Dok je razgovarala sa prijateljima u autobusu, Izabel je primetila da je autobus, koji je bio na blagom nagibu, počeo da ubrzava i krenuo pravo ka automobilima na benzinskoj pumpi. Bez oklevanja, Izabel je otrčala do prednjeg dela autobusa, zgrabila volan i pritisnula kočnice, izbegavajući potencijalnu katastrofu.

Faith Pitman, službenica benzinske pumpe, rekla je da su svi svedoci bili prestravljeni i da niko nije učinio ništa da zaustavi autobus pre nego što je hrabra tinejdžerka preuzela kontrolu nad vozilom.

„Da je udario u benzinsku pumpu, razneo bi celo mesto. Kao što možete da zamislite, mogla je da bude katastrofa“, primetio je Pitman.

Snimci nadzorne kamere dokumentovali su hrabru intervenciju Izabele Miler, a lokalna policija istražuje okolnosti incidenta. Direktorka srednje škole i gradonačelnik pohvalili su Izabel za hrabrost i brzu reakciju, piše Direktno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading