horoskop
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nemojte da dopustite da vam nervoza ugrozi važan poslovni projekat u koji ste ušli. Potrudite se da ostanete smireni i da izađete na kraj sa tremom koju osećate. Ništa ne mora da bude strašno.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma daleko od vas. Pokušavate da održite dobru komunikaciju preko interneta jer vas to jedino sada povezuje. Nije vam lako, ali želite da nastavite vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i neka doza uznemirenosti kod vas. Potrudite se da se okrenete ka pozitivnom načinu razmišljanja. Važno je da radite na svom unutrašnjem miru i oslobađanju od strahova.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vam osoba rođena u znaku Riba biti od velike pomoći na poslovnom planu. Pred vama je generalno povoljan dan tokom kog nećete imati neke veće probleme.

LJUBAV: Dopada vam se neko koga ste upoznali preko prijatelja, ali još uvek niste sigurni da li je ta osoba zauzeta ili slobodna. Pred vama je zanimljiv proces flerta i upoznavanja, sigurno ćete uživati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas veći problemi kada je u pitanju polje zdravlja i ne biste trebali da budete preterano zabrinuti. Potrudite se da sebi ulepšate raspoloženje nekim aktivnostima koje volite.

BLIZANAC

POSAO: Očekuje vas mogućnost da napravite veliki korak ka poslovnom napredovanju. Veoma ste uzbuđeni zbog toga. Iako je vikend počeoa, vaša motivacija za posao se nije ni najmanje izgubila.

LJUBAV: Možete da očekujete ozvaničenje veze sa osobom sa kojom ste već neko vreme bili tajno. Pred vama je jako lep period za ljubav. Ako ste u zvaničnoj vezi, uskoro je moguće sklapanje braka.

ZDRAVLJE: Očekuje vas problem sa ukočenim leđima, vratnim predelom i kičmom. Moguće je da su vam i ramena osetljiva, kao i kosti generalno. Preporuka je da se posavetujete sa nekim stručnjakom.

RAK

POSAO: Očekuje vas veoma srećan splet okolnosti kroz koji možete da ostvarite poboljšanje zarade na duže staze. Pred vama je pozitivan dan tokom kog ćete ostvariti značajne promene na ovom planu.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da uđete u neku slobodnu vezu u kojoj ćete imati prilično opuštenu atmosferu. Možete da se nadate zanimljivim i uzbudljivim susretima. Ako ste već imate partnera, stanje je dobro.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući. Pogotovo vam predeo nogu može biti osetljiv, pa povedite računa... Takođe, generalno su mogući problemi sa venama, krvotokom, ali i nervnim sistemom.

LAV

POSAO: Očekuje vas mogućnost da stabilizujete svoje finansije i trebali biste da iskoristite tu priliku. Pred vama je prilika da na ovom planu ostvarite značajne pomake. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Ukoliko sumnjate u voljenu osobu, najbolje bi bilo da to odmah otvoreno pokažete kako ne bi bilo nikakvih dilema kasnije. Nemojte ništa da prećutkujete jer tako stvarate još goru atmosferu u vezi.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Prija vam što veća aktivnost! Najzdraviji ste kada se bavite sportom i kada vodite računa o svom telu... Pred vama je generalno povoljan period u kom nećete imati većih briga.

DEVICA

POSAO: Kroz pozitivne poslovne okolnosti dolazite do rešenja koja su vam neophodna kako biste napravili korak napred. Možete da očekujete da će vam i pored svih obaveza ostati dovoljno vremena za vas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje izuzetno senzualno. Veoma je povoljan dan da uđete u vezu sa njom. Ukoliko već imate partnera, vaša veza može dodatno da ojača i odnos će postazi stabilniji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Važno je da je adekvatno negujete i da se zaštitite od suvoća ili pucanja kože. Takođe, povedite računa o mogućim iritacijama ili pojavi bubuljica.

VAGA

POSAO: Veoma lako plivate kroz sve poslovne obaveze koje imate. Snalažljivi ste i spretni pa sve završavate u najkraćem mogućem roku. Pred vama je period u kom nećete imati veće brige na ovom planu.

LJUBAV: Moguće je da ćete dan provesti sa voljenom osobom u izuzetno lepoj i nežnoj atmosferi. Očekuje vas užitak! Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo koje dolazi sasvim iznenada.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Potrudite se da ojačate svoj imunitet kako bi se zaštitili od mogućih bolesti i virusa koji vrebaju. Važno je da vodite računa o sebi, ako se budete čuvali sve će biti uredu.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete prilično opušten dan u kom nećete imati previše poslovnih obaveza. Očekuje vas neobavezno ćaskanje sa kolegama. 

LJUBAV: Nova ljubav je na pomolu! Dolazi vam kontakt sa osobom koja će vas potpuno osvojiti! Moguće je da se radi o nekome ko vam sasvim odgovara po svim parametrima! Ozbiljna veza je na pomolu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija. Neka lagana šetnja ili džoging, čak i po lošem vremenu, vam mogu pomoći da se bolje osećate i fizički ali i psihički. Na taj način ćete se nekako rasteretiti.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas mogućnost da ostvarite usmeni poslovni dogovor na koji možete da računate na duže staze u budućnosti. Iako nema papira i potpisa, znate da je to prava stvar i posao koji je značajan.

LJUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koju smatrate veoma posebnom i drugačijom od drugih. Moguće je da između vas dvoje postoji neko međusobno razumevanje čak i bez mnogo reči. Osećate jedno drugo.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa disajnim putevima. Skloni ste problemima sa zapušenim sinusima, ali možda će vas zadesiti i samo najobičnija kijavica. U svakom slučaju, budite na oprezu.

JARAC

POSAO: Na polju prvatnog posla sledi veliko poboljšanje i olakšanje. Možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju. Odlazite kući sasvim rasterećeni i zadovoljni zbog dešavanja koja ste imali.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja i bolja i veoma ste srećni zbog toga. Možete da očekujete značajno stabilniju situaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, može vam se svideti Bik.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Organi za varenje su vam veoma osetljivi, pa biste čak mogli da dobijete i stomačni virus. Povedite računa o tome koje namirnice unosite.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas mogućnost da značajno povećate svoju zaradu. Preporuka je da se maksimalno posvetite poslu. Bićete u prilici da ostvarite neke važne pomake na ovom polju.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je krenula u nekom neobičnom pravcu, niste sigurni da li je i dalje zainteresovana za vas. Ne treba da brinete, ovo je samo jedno prolazno zatišje.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete veće probleme na polju zdravlja. Nezgodan je dan jedino ako imate neke hronične tegobe, u tom slučaju bi one danas mogle da vam se ponovo aktiviraju.

RIBE

POSAO: Preporuka je da uzmete slobodan dan, ne očekuju vas preterano značajni događaji na polju posla. Uživajte i nemojte da se opterećujete bilo kakvim brigama danas!

LJUBAV: Današnji dan vam je u znaku ljubavi, pa možete da očekujete veoma lepe i radosne vesti na ovom polju! Ako već imate partnera on će vam pokazati koliko vas voli i koliko ste mu važni u životu.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da više odmarate. Potrudite se da nađete više vremena za san. Vašem telu je potreban takav vid regeneracije, san ne možete da nadomestite ni sa čim drugim. Posvetite se sebi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading