KAKAV BAKSUZ Beskućnik dobio na lutriji, ali mu dokumenta istekla
Foto: printscreen/tvprva

Italijanskom beskućniku koji je prošlog meseca na lutriji osvojio 37.000 evra, ali listić nije uspeo da naplati jer je imao zastarele dokumente, vlasti su na kraju ipak izašle u susret, omogućivši mu da dobije novce, objavili su italijanski mediji.

Đanluiđi, poznatiji po nadimku Kasano prvo nije mogao unovčiti listić jer nije posedovao zdravstvenu karticu, a i njegov poreski broj je istekao. Kako prenosi italijanski list „CoCorriere Adriatico“, nakon mesec dana birokratskih komplikacija su prošli petak kazali da može podići nove.

"Da biste naplatili dobitak treba zdravstvena, ali ja je nemam. Imam samo stari poreski broj koji je nevažeći", rekao je Đanluiđi, dodavši da će osvojenim novcem raspolagati sam i da i dalje želi da ostane "nevidljiv".

Kasano je 24. oktobra ostvario premiju na lotu 4+1, za listić uplativši 1,5 evra. Đanluiđi je poreklom iz Apulije. Oni koji ga poznaju u njegovom rodnom mjestu Senigaliji, letovalištu u pokrajini Marke, nadenuli su mu nadimak "Kasano" po bivšem napadaču Rome i Italije Antoniju Kasanu, rođenom u gradu Bariju. Priča o sreći dospela je na naslovnicama italijanskih listova i portala, navodi "24Sata".
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading