italijan
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Italijan koji je porodici ostavio nekoliko oproštajnih poruka u kojima je nagovestio da će počiniti samoubistvo i potom nestao, deset godina kasnije pronađen je živ u Grčkoj.

Njegova sada bivša supruga nije verovala porukama i uz pomoć televizijske emisije koja se bavila potragom za nestalima pronašla ga je u Patrasu, gde je započeo novi život.

Adamo Guera je bio prodavac kućnih aparata, a nestao je iz svog doma u Imoli u regionu Emilija-Romanja 7. jula 2013. godine, prenosi italijanska novinska agencija Ansa.

"Zdravo mama i tata, nemam mnogo toga da kažem, ali nažalost sve je pošlo po zlu. A sada je vreme da se tome stane na kraj. Pokušaću da uradim dobro barem ovaj poslednji korak da vam uštedim bol od sahrane“, napisao je sada 55-godišnji muškarac u jednom od pisama tražeći od roditelja da "se nađu Rafaeli i devojakama", misleći na ženu i ćerke.

Nedelju dana nakon njegovog nestanka, policija je pronašla njegov automobil u Ankoni na italijanskoj obali Jadrana. Ispostavilo se da je Guerra kupio kartu za trajekt do Patrasa.

Tužilaštvo je 2015. godine zaključilo istragu i podržalo hipotezu da je muškarac izvršio samoubistvo, prenosi italijanski portal Itali 24 Press Nevs.

Kada je njegova supruga Rafaela, koja nikada nije verovala oproštajnim porukama, pre nekoliko meseci podnela zahtev za razvod, njen advokat ju je pozvao i rekao joj da je njen muž živ.

Muškarcu je potom ušla u trag ekipa televizijske emisije koja se bavi potragom za nestalim osobama.

"Za mene on nije muškarac i nije otac", rekla je Rafaela u emisiji.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading