svadba
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Jesen stiže dunjo moja, jesen rana..., i kako naša tradicija nalaže septembar je mesec kad se momci žene, a devojke udaju. Verujemo da svi imate bar jedno veselje u naredne dane, pa vam ova priča može poslužiti kao inspiracija, ili ne.

Za ovo venčanje koje je upravo održano u Beču, može se reći da je svadba od milion dolara. "Sjaj i glamur" u nepristojnim količinama:

Najviše pažnje privukao je gospodin koji je na svadbu došao sav u zlatu pa na levoj ruci pokazao prsten i sat od 200.000 evra, plus pet zlatnih lanaca (tzv. kajli) oko vrata za koje je rekao da su sitnica!

I mladoženja se udesio pa stao pored crno-belog poršea u identičnoj svadbenoj kombinaciji. Izabranica mu je mlada Dženifer, tek stasala za udaju, koja se na svadbi veselila i igrala u beloj venčanici, uz suze majke koja je stajala pored nje...

 

 

Da se bogato udala, jasno je već od prvih kadrova, a to je potvrđeno i kad je ispoštovan jedan od najvažnijih običaja - kupovina mlade, gde je nevestin tata na ruke dobio nekoliko desetina hiljada evra za svoju mezimicu.

Mlada i mladoženja su se "po bečki" slikali u fijakeru s belim konjima u centru austrijske prestonice, a veselje u svetlucavoj sali nastavili "po naški" uz narodnjake...

A tek bakšiš! Jedan od gostiju pokazao je torbicu sa pregradama punim evra, svaka pregrada ima svoju namenu, a unutra sve po 50 i 100.

Veselje je trajalo do zore, a domaćini nisu štedeli na jelu i piću...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading