splitska plaža
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/Simon Beach Walks

Bili mi na moru ili ne ovog leta sudeći po slikama koje stiži iz Grčke, CG ili Hrvatske možemo reći da ništa nismo propustili, odnosno svačega smo se nagledali. Sve bi moglo da se podvede pod "turisti kao pušteni sa lanca".

Žurke koje turisti prave na gradskoj plaži, novi modeli neobičnih papuča koje obuvaju kako bi zaštitili noge na stenovitim obalama, oprema i hrana koju nose sa sobom na more, ali i najlepši prizori i nova skrovita mesta u neposrednoj blizini voda kao preporuka za neverovatno lepe plaže, samo su neke od ovekovečenih situacija koje su do sada postale viralne.

Ipak, najnovija fotografija bračnog para će vas šokirati i istovremeno nasmejati. Na popularnoj Fejsbuk stranici „Dnevna doza prosečnog Dalmatinca“ osvanula je smešna fotografija snimljena negde u Dalmaciji.

 

 

Pogledajte prizor koji su ljudi videli na plaži i shvatićete zašto su odmah odlučili da ga sačuvaju od zaborava, fotografišite ga i okačite na društvene mreže. Ispod fotografije su se ređali komentari, a može se zaključiti da je većina njih bila veoma zabavljena, dok su neki bili pomalo ljuti.

"Ovo smo mogli biti mi","Silo nečista, tri koraka ispred mene na moderan način. Grdio bih ga kad zaspi, a prvo bih ga pustio da malo cvrkuće", "Ona je na smeni od 07 do 19, a on je od 19.00 do 07.00... Sve pošteno, pola" , "Dobar pogled ima", "Kad Crnogorac siđe na more","Gospođetina", "Ovo nije naša žena.... stranci", "Kako je nije sramota, što je sebi dozvolila", bili su samo neki od komentara. Neki su bili ljuti kada vide ženu koja se ponaša prema partneru, umesto da je obrnuto. A kakvo je vaše viđenje ove situacije?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading