VENČANJE ZA UMRETI Hteli da se o njihovoj svadbi priča i uspeli su, ljudi komentarišu "ovo je za razvod"
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Tematska venčanja su obično i najlepša venčanja. Ona su odraz vašeg karaktera, ljubavi, stila i mašte.⁣
Dekoracija, dizajn i osmišljavanje tematskih venčanja je vrlo kompleksan posao koji zahteva stručno angažovanje dekoratera, visoku profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Filmovi i svi oni likovi iz popularne kulture uz koje smo se smejali, plakali, strepeli, deo su naših života. Sa nekim od likova možemo se identifikovati do te mere da bismo želeli da preuzmemo neka od njihovih obeležja makar na kratko. Mnogi parovi (a ovo posebno važi za “geek”-ove i gejmere) u venčanju vide jedinstvenu priliku da nateraju svoju rodbinu i prijatelje da ih vide u kostimima omiljenih junaka. Ali ovaj par je otišao korak dalje. Oni su za temu uzeli očigledno omiljeni film "Venčanje za umreti" sa spektakularnom Džej Lo.

Zamislite jedan luskuzni rizort na sred okeana koji je kreiran za lepa dešavanja. I baš tog jednog opuštenog, letnjeg vikenda će se održati venčanje iz snova. Međutim, od idealnog venčanja do borbe za život linija je tanka.

U procesu spasavanja svojih porodica, mladenci ponovo otkrivaju zašto su se uopšte zaljubili. "Dok nas smrt ne rastavi" poprima potpuno novo značenje u ovoj urnebesnoj avanturi punoj adrenalina.

Ali sudeći po snimku koji kruži mrežama od lepe zamisli sve je postalo degutantno, pa više liči na venčanje članova Koza Nostre, gde se vitla replikama automatskih pušaka, što pre izaziva jezu, nego smeh.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading